Şimdi Ara

Amd 8120 işlemci aldım fan sesinden bıktım. Soğutucu önerirmisiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aynı sorunu bende yaşamaktayım bilgisayarı açar açmaz bir gürültü geliyor pc orjinal kendi fanı var ben ne yapabilirim önerebiliceğiniz cpu soğutucuları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

bence ısı sorunu yoksa soğutucu alma, yan kapağa 12-14 yada 19 cm'lik bir fan tak, cpu fanı sesi gözardı edilemeyecek kadar düşüyor,geriye kalan ufak bir ses var onuda ben kulaklık, müzik ve oyun sesleri ile duymuyorum...

Hocam peki yan tarafa takılan fan dışardan içeriye mi üfleyecek?
    Benim kasada şu an eksoz fan var arkada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyedegilim

2 gün önce bende bir bilgisayar topladım CPU FX 8120 işlemci fanından aşırı derecede ses geliyor. sıcaklık boşta iken 22 biraz kasıldığı zaman 55 derece. fanı değiştirmekten başka seçenek yokmu.ayrıca power 350W bu sıkıntı yaratırmı

CPU: FX 8120

ANAKART:GIGABYTE AMD 990FXA-D3 990FX

RAM:2X4 GB

VGA: ATI 6850 256 BIT

HDD: 1 TB SAMSUNG

350W bu sisteme yetmez.6850 en az 500W'lık güç kaynağı istiyor.Sisteme yazık etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

quote:

bence ısı sorunu yoksa soğutucu alma, yan kapağa 12-14 yada 19 cm'lik bir fan tak, cpu fanı sesi gözardı edilemeyecek kadar düşüyor,geriye kalan ufak bir ses var onuda ben kulaklık, müzik ve oyun sesleri ile duymuyorum...

evet dışarıdan içeriye üfleyecek, arkadaki egzoz fanıda içeriden dışarıya...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: compitir

quote:

evet dışarıdan içeriye üfleyecek, arkadaki egzoz fanıda içeriden dışarıya...

Teşekkürler hocam,

• hadi cevaplarımı bekliyorum...
  • bro aynı durum bende de var... gürültü yapmasını normal görüyorum çnkü fan deviri 7binleri görüyor(du) .. izmir sıcağını atlattı stok fan fakat şu aralar muhtemel ölümüne yaklaştı... 3 bin deviri bile zor görüyor.. havalar soğuk ondan idare edioz valla

uygun>>>http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606

orta seviye >>http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0564-frio-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=46882

ecük pahalı ve conconlu (motor gibi durması hastalık zaten :D ) >>>http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-uv8-xbu1-gp-v8-intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58125

bu üç modele ben de bakıyorum.. :) umarım kararında yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ktoid

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Arkadaslar 8120 islemcimi orjinal fani ile kullaniyorum. Sistemimi toplayali 2 gun oldu daha ama simdiden sesten kafayi yemek uzereyim. Hele birde oyun oynamaya baslayayim ses inanilmaz sekilde artiyor. Bana adam gibi bi sogutucu onerirmisiniz.

FX serisinin ses yapmasi cok mumkun degil, ya montajda sikinti vardir ya da sensor sorunludur. AMD overdrive dan stok ayarlara getirmeyi dene istersen. Cunku Mersin sicaginda 35-40 derecelerde calisan bir islemci 8120.

amd fanları yükte sesli calışmaya başlıyor .Ama stock fanların soğutmasıda iyi.Boşta 25 derece fx 6200.Yükte 5000 rpmde dönen fan başınızı ağrıtabiliyor ama bi süre sonra duymuyosu alışıyosun sanırım [:@]

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

quote:

Orijinalden alıntı: uyedegilim

2 gün önce bende bir bilgisayar topladım CPU FX 8120 işlemci fanından aşırı derecede ses geliyor. sıcaklık boşta iken 22 biraz kasıldığı zaman 55 derece. fanı değiştirmekten başka seçenek yokmu.ayrıca power 350W bu sıkıntı yaratırmı

CPU: FX 8120

ANAKART:GIGABYTE AMD 990FXA-D3 990FX

RAM:2X4 GB

VGA: ATI 6850 256 BIT

HDD: 1 TB SAMSUNG

350W bu sisteme yetmez.6850 en az 500W'lık güç kaynağı istiyor.Sisteme yazık etmeyin

Arkadasın powerı patlatırsın sistem çöp olur +80 lı bir en az 600 w almalısın
  • THERMALTAKE V3 600W

Corsair Vengeance ram takılı bu fan kasama uyar mı ?

XIGMATEK GAIA SD1283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sw1n3 -- 29 Aralık 2012; 7:31:22 >
  • Fx 6100 kullanıyorum ve internette gezerken ses diye bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.