Şimdi Ara

AMD 8350 İçin Soğutucu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 derecenin üstüne çıkmasın istiyorsan daha iyi birşey bakmalısın 4.6 ghz de yüke girince o sınırı aşar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRKHN1907

boşta 35c, birkaç saat BF4 oynayınca da 60,65c arası değişiyor

Overclocklu halimi hocam bu stock hızdamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

60 derecenin üstüne çıkmasın istiyorsan daha iyi birşey bakmalısın 4.6 ghz de yüke girince o sınırı aşar diye düşünüyorum

Şu sıra tri-x le birlikte bide psu masrafım olucak sanırım o yüzden soğutucu işini bekletebilirim de daha iyisini almak gerekirse.
    Bu arada söz etmişken psu olarak ne önerirsiniz ?
  • CaptainFrankCastLe kullanıcısına yanıt
    belirli bir bütçeniz varmı PSU için
  • bence sen seidon 120m al rahat et hem kurulumu kolay ben evde 20 dakikada hallettim
  • quote:

belirli bir bütçeniz varmı PSU için

200 lira civarı bi psu uydurmayı düşünüyorum.
    O zaman kendi kullandığım PSU yu tavsiye ederim Seasonic S12II 620W
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95277
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5206

Bi arkadaş şunu önermişti benim de kafama yattı ama vatan da yok maalesef sistemin bütün parçalarını vatan bilgisayardan topladım şimdi başka bi yerden ürün almak istemiyorum.
    Ayrıca montajda falan da sorun yaratabiliyolar bazen ürün kendilerine ait olmayınca.
    stock hızında ama yanlış yazmışım hocam cpu oyunda 65c değil 55c civarı oluyor, yanlışlıkla gpununkini yazmışım
    o PSU da güzel inventus en güvenilir firmalardan almadan önce vatanı arayıp güç kaynağını önceden almıştım dersen montajda sıkıntı çıkaracaklarını sanmam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o PSU da güzel inventus en güvenilir firmalardan almadan önce vatanı arayıp güç kaynağını önceden almıştım dersen montajda sıkıntı çıkaracaklarını sanmam

Anladım hocam eyv o şekilde yapabilirim belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

bence sen seidon 120m al rahat et hem kurulumu kolay ben evde 20 dakikada hallettim

212 evo yada 212 x le arasında çok fark oluşturur mu peki bu soğutucu ve birde sıvı soğutma hiç kullanmadım daha önce pek anlamıyorum açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

quote:

bence sen seidon 120m al rahat et hem kurulumu kolay ben evde 20 dakikada hallettim

212 evo yada 212 x le arasında çok fark oluşturur mu peki bu soğutucu ve birde sıvı soğutma hiç kullanmadım daha önce pek anlamıyorum açıkcası :)

merak etmeyin seidon 120 m kapalı devre takıp çalıştırıyorsunuz ve suyunu hiç değiştirmiyorsunuz ayrıca seidon 120m benim ilk sıvı soğutmam ve ilk montajımdı internette adam 8 dakikada anlata anlata takıyor ayrıca seidon 120m tek fan ile 212 evo ve 212x ten daha iyi soğutma kapasitesine sahip isterseniz 2. fanıda takabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

merak etmeyin seidon 120 m kapalı devre takıp çalıştırıyorsunuz ve suyunu hiç değiştirmiyorsunuz ayrıca seidon 120m benim ilk sıvı soğutmam ve ilk montajımdı internette adam 8 dakikada anlata anlata takıyor ayrıca seidon 120m tek fan ile 212 evo ve 212x ten daha iyi soğutma kapasitesine sahip isterseniz 2. fanıda takabilirsiniz

Anladım hocam saolasın dikkate alıcam yorumunu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam saolasın dikkate alıcam yorumunu :)

bu link size yardımcı olabilirhttp://www.youtube.com/watch?v=JclCHOx0ARc

• Ses olarak hangisi daha az gürültü yapar?(sıvı soğutma-hava soğutma)
  • tabikide hava ama seidon 120m in fanı fazla gürültü yapıyor ondada speedfan ile %0 yaparak 0 ses elde edebilirsiniz
  • 8350 ile OC yapmanın çok amacı yok. Yapmayacaksanız yeni soğutucu almanında anlamı yok.
    İlla yapıcam diyorsanız bir yere kadar stok soğutucu yine iş görür.
    Bir yerden sonra büyük soğtucu + düşk hızlı ama yüksek CFM lik bir fan iş görecektir marka vs çok önemli değil.
    Marka dan markaya taş çatlasın 2derece oynar (aynı ebatlardaki soğutucu ve eşdeğer CFM'li fanlarda)

Birde CPU nun ısı borularına direk teması önemli etken.
  • Amd fx8350 kullaniyorum ilk olarak cm 212 evo taktirdin o zaman ki kasa Gigabyte di yan kapakta bulunan fan a takilip çalışmasını engelliyor du bunun uzerine cm seidon 120 taktirdim bu seferde rahatsiz edici duzeyde gurultu olusdu ses olayi kisiden kisiye degisebilir bunun üzerine cm x6 aldim cok sessiz ve mukemmel sogutma oc yapmadan tam yukde 40 in uzerine cikmadi suanki fiyatini bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss7332 -- 8 Şubat 2014; 4:06:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.