Şimdi Ara

amd a10-6800 k işlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd a10-6800 k işlemcim var 2 tane normal bi tanede kapakta büyük fan var. Cpu fanı stok galiba. İşlemci sıcaklık değerlerine boştayken baktığımda 3 tane program ile inceledim. Hepsinde farklı değerler var core temp ve speccy programları 50 derece civarları hatta speccy bazen 60 bile geçiyor ama aida 64 30 a bile çıkmıyor sizce hangisine güvenmem gerek ve 70 derecenin üzerine çıkarsa işlemci yanar mı böyle birşey mümkünmü. Bu arada işlemci overclocklu. Ve son olarak da overclocksuz baktığımda da 50 derecelerinde geziyordu. Sizce hangi programa güvenmeyeliyim ne yapmam gerekir yardım lütfen yardım
     amd a10-6800 k işlemci sıcaklığı amd a10-6800 k işlemci sıcaklığı amd a10-6800 k işlemci sıcaklığı

• Işlemcinizin onerilen max sıcaklıgı 74 C. MSI Afteburner programı ile yukaltındaki derecesini gozlemleyin. Yuk altında 74 derece uzerine cıkıyor ise ilk once mevcut sogutmanızın termal macununu kontrol edip gerekiyor ise degistiriniz. Buda sonuc vermez ise ya daha iyi bir sogutma yada overclockdan vazgecmeniz sisteminizin omru icin faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRdWaReMaNiaC -- 15 Mart 2016; 16:39:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.