Şimdi Ara

AMD A6 6400K OYUN KONUSUNDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu durumda, işler değişir.
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Şu an ki APU'lar ile güncel oyunlar verimli olarak oynanamayabilir. Ancak, gereksinimleri ne kadar hafif oyun var ise rahatlıkla oynanır.
    Son olarak i7 alın der iken neyi kasdettiniz, i7'deki iris ile verim almayı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 6 Mayıs 2015; 17:11:33 >
  • canın sıkıldıkça mesajımı mı alıntıyorsun değişik ?
  • Güncel oyun oynatmaz diynlere aldırmayın
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    hocam bende dual hi level 1600mhz ram var idi. Anakartın ram frekansı menüsünden 1866mhz seçtim. CL degeri 9 oldu hızı ise 1866MHZ oldu. Şimdi ben bunun CL degerini 11 yapsam 2133 mhz çekebilir miyim ? Bunun ram e herhangi bir zararı olur mu ? Yanma felan Bu arada işlemcim A8 6600K.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Bir problem olmaz :) cikabilir hi levelin o bellekleri guzel oc oluyor birazcik voltaj vermek gerekebilir yemezse :)

Yanma falan olmaz ama merak etme en kotu overclock failure hatasi alirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 5 Mayıs 2015; 20:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam, mesaj atamadım profiliniz kapalıymış.

elimde asus fm2+ anakart, 1600mhz 2x4gb kingston hyperx blu ram ve a6 6400k işlemci var.

buna uygun en iyi ekran kartı seçimi hangisi olmalıdır?

teşekkürler şimdiden
  • merhaba,
    uzun zamandır bazı işlerden ötürü siteye girmedim. iletiyi şimdi gördüm. eğer durumu sonuca ulaştırmamış iseniz yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.