Şimdi Ara

AMD AM2 3800X2 MEMORY BENCHMARK(OVERCLOCK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • necax conroe kullanma fırsatın oldumu hiç benchlere bakma bizzat kullanman lazım bu farkı anlaman için bu farkı e 6300 de bile hissedeceksin ki hele e6700 de yani
  • Değiştirdiğim işlemci e6600'dü. Djital tv .kartlarında şifre çözerken atmalar,codeclerde sorunlar yaşadım.Bizim için en iisi AMD dedim
    Prog dvb AMD üzerine yapılandırılmış heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necax -- 7 Eylül 2006; 18:38:45 >
  • Ben o sıstemı e6300+corsair ddr2 800mhz ramlerle gecersem sen uzulmıcen mı
  • Bence gereksiz bir tartışma sonuçta Hyper Transport var işin ortasında yani Amd gecikmeyi çok düşük bir seviyeye getiriyor diğer yandan İntel 1333 Fsb ile HyperTransport un gereksizliğini kanıtlıycaktır diye düşünüuorum 1333 Fsb ve 333 .keirdek hızı çok yüksek bir değer.
  • bunlara gerek yok hocam
  • yanlış yapmışın bee dostum anakart tv kartı ile uyumsuzluk yapabilir keşke güzelim işlemciyi değilde anakartı değiştirseydin neyse yazık olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

yanlış yapmışın bee dostum anakart tv kartı ile uyumsuzluk yapabilir keşke güzelim işlemciyi değilde anakartı değiştirseydin neyse yazık olmuş

TV kartı ile şu durumda haftada bikaç gün, 12 saat kesintisiz , MPeg-2 HQ Kayıt yapıyorum.
    +cyberlink 7 video+cyberlink audio codec, ffdshow audio 1,audio 2+ ffdshow video codec,+elecard codec bide üstüne
    matrix mixer ile dijital PCM FLOAT ses e çevirtiyorum. İlk defa bu anakartta bunların hepsini birden kullanabiliyorum.
    12 saat lik kesintisiz kayıt hiç problem olmadan bitiyor.Yorum sizin
  • güşe güle kullan
  • birisi proddvb'mi dedi?amd daha mı iyi dedi?necax kardeşim şu andaki işlemcimi almadan bir süre opteron 170 kullanma imkanı buldum ve bende sürekli progdvb'de kayıt yapıyorum ve ne yazıkki senin vardığın kanıya varmış değilim çünkü e6600 kullanmaya başladıktan sonra asıl performansın ne demek olduğunu anladım.yani dikkat ettiysen progdvb'de hyper trading diye bir seçenek var ve sadce intel kullanıcıları seçsin diyede özel bir uyarı var.yani senin iddia ettiğin gibi amd'yi öne çıkaran bi program değil progdvb.ayrıca tabiki x3800 den memnun kalmış olabilirsin ama şahsi görüşüm e6600'ü satıp o işlemciyi almışsan yazık etmişsin.bu aradhelal olsun ya e6600 işlemcisine intel bir anakarta sahip olupta bunları x3800 gibi bir sistemle değiştirmek gerçekten cesaret işi.valla ne diyim helal olsun ama genede yeni alacak arkadaşlara bir tavsiyede bulunuyum.arkadaşlar e6600 gibi bir işlemciye sahipseniz sakın satıyım da x3800 falan alıyım demeyin

• amd nin ramini yiyim 2kat hızlıymış doğrudur ramleri kullanma şekli ama yinede buna rağmen 2-3 kat daha yavaş işlem yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

Ben o sıstemı e6300+corsair ddr2 800mhz ramlerle gecersem sen uzulmıcen mı
  • core duo 6700 ile x3800 karsılastırmak bence sacma biraz aynı sınıf değiller birkere..

neyse x3800 6400 ile kapısır benım dusunceme göre memorybench hersey değil süper pi gibi..
  • http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=433&model2=471&chart=174

bence x2 3800 memory bench hariç bir şekilde e6400le kapışamaz örnek yukarda mesela 3dmark 06 cpu puanı ben overclock lu 3000 üzeri alıyorum 3800 alabilir mi acaba bu puan ı yada spide 16sn
  • ya hayret bişeysiniz neyi tartışıyosunuz fx 62 e6600 tarafından geçiliyo x2 3800 nedir yanında 2 tane 3800 anca bitane e6400 eder

memory testinin sonuçları aşağıda

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=471&model2=432&chart=172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 25 Eylül 2006; 1:17:07 >
  • yaaaa ben ne zaman şu conreo nun tadına bakcam yazık bana yaaa bitsin şu öğrencilik gelsin paracıklar alayım bi conreo bi bakayım yau bıktım d805 ten
  • olay çığrından çıkmış yine amd intel savaşına dönmüş
    şunu kabullenmek lazım intel conroe ile çok iyi bir atak yapmış durumda
    amd nin buna karşılık x2 lerin fiyatını makul fiyatlara çekmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRES754

ya hayret bişeysiniz neyi tartışıyosunuz fx 62 e6600 tarafından geçiliyo x2 3800 nedir yanında 2 tane 3800 anca bitane e6400 eder

http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=471&model2=432&chart=172

PCMARK'05 MEMORY VERSION 1.1.0 Bakmanızda yarar var.

http://img60.imageshack.us/my.php?image=nx10bh6.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazfatih

birisi proddvb'mi dedi?amd daha mı iyi dedi?necax kardeşim şu andaki işlemcimi almadan bir süre opteron 170 kullanma imkanı buldum ve bende sürekli progdvb'de kayıt yapıyorum ve ne yazıkki senin vardığın kanıya varmış değilim çünkü e6600 kullanmaya başladıktan sonra asıl performansın ne demek olduğunu anladım.yani dikkat ettiysen progdvb'de hyper trading diye bir seçenek var ve sadce intel kullanıcıları seçsin diyede özel bir uyarı var.yani senin iddia ettiğin gibi amd'yi öne çıkaran bi program değil progdvb.ayrıca tabiki x3800 den memnun kalmış olabilirsin ama şahsi görüşüm e6600'ü satıp o işlemciyi almışsan yazık etmişsin.bu aradhelal olsun ya e6600 işlemcisine intel bir anakarta sahip olupta bunları x3800 gibi bir sistemle değiştirmek gerçekten cesaret işi.valla ne diyim helal olsun ama genede yeni alacak arkadaşlara bir tavsiyede bulunuyum.arkadaşlar e6600 gibi bir işlemciye sahipseniz sakın satıyım da x3800 falan alıyım demeyin

Herkes kendine iyi geleni kullanıyor.
    Bilgisayarcı olarak 100'ler ce müşterimiz var.
    Gelen şikayetler intelin prog dvb de pek iyi olamadığıdır.(zaten herzaman intel için sonradan yama çıkartılır.)Ayrıca bu günlerde de duymaya başladığımız şikayet oyuna giriş ve çıkışların AM2 de daha hızlı olduğudur.

• quote:

necax
    Teğmen

28 Eylül 2006; 19:57:51
    Yeni mesajlar Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: EMRES754

ya hayret bişeysiniz neyi tartışıyosunuz fx 62 e6600 tarafından geçiliyo x2 3800 nedir yanında 2 tane 3800 anca bitane e6400 eder

PCMARK'05 MEMORY VERSION 1.1.0 Bakmanızda yarar var.

http://img60.imageshack.us/my.php?image=nx10bh6.jpg

değerler intel e göre kötü intel bu testte amd yi geçiyor malesef necax

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.