Şimdi Ara

AMD AM3+ AM4 icin yeni chipset guncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD kullanicilari buna baksin derim bende AM3+ anakart var ve AMD her ay sık sık AM3+ ile AM4'lerin chipset driverini guncelliyor. AMD'nin sitesinden inderebilirsiniz eskiden cok az guncelleme yapiyorlardi simdi ise Ryzen ciktigindan beri dahada fazla driver guncellemeye basladilar. bende guncelledim bilgisayarim eskisine hizli oldu. abimde sunu dedi bilgisayar hizlanmis bende AMD'nin sitesinden chipset driverini indirip guncelledim AMD durmadan guncelleme yayinliyor dedim. Onceden bilgisayarim yavas calisiyordu cunku onceki driver kotuydu zayif chipset'in dusuk performans vermesine sebeb oluyordu. Simdi ise chipset performans olarak kendisini gostermeye basladi en son cikan driver'lar chipsetin bir cok ozelligini kullandigi zaman stabil calismasini sagliyor. AM3+'nin chipset'leri belki biraz hatasi vardir bu kadar kotu olamaz cunku duzgun chipset driver'lari yoktu anakartlarin ilk uretildigi zaman. Chipset driveri guncellendigi zaman ne oluyor diye sorarsaniz SATA RAID anakart performansi kesinlikle artacaktir bios performansi artiyor daha iyi sartlarda OC yada ayar yapma sansiniz var eskisine gore cok verimli calisacaktir. bilgisayarin acilis kapanis performansi artiyor artiyor SSD performansi artiyor ve islemci ile cipset daha hizli haberlesiyor bu da performansin artmasini sagliyor chipset'in isinmasi ve dusuk enerjiyle yuksek performans vericektir cunku chipset driver'lari chipset'in bir seyini yonetme ozelligine sahip yuzden guncellenmesi cok cok onemli. chipset performansi belki intel'e gore az farkla iyidir ama AM3+ kullananlar neden bu kadar yavas oldugunu dusunuyorlar bu sebebi ise chipset driver'lari hic guncelleme oldugundan kaynaklanmasidir chipset bu yuzden bosuna calisiyor ve kendi performansink gosteremiyor sorun bu simdi bu sorunlar cozulmeye basladi ve AMD'nin dahada guncellemeler yapmasi gerekiyor intel surekli chipset driver'larini guncelliyor AMD'nin aynen bu sekil devam etmesi gerekiyor. Ryzen'de bu guncellestirmeler sayesinde bilgisayar intel'e gore ucacaktir AMD AM3+ serilerinin bios'nu guncellemiyor ve guncellemesi gerekiyor bu cok onemli sorunlardan birisi ve Ryzen icin guncellemeler gelmeye devam ediyor buda yuksek performans anlamina gelmektedir AM4 chipset olarak AM3+'ye gore buyuk farki var dahada hizli. AM3+ aslinda potansiyeli var eski driver'lar buyuk pontansiyeli gosteremiyordu yeni driver'lar sayesinde buyuk potansiyeli gostermeye basladi bu daha baslangic AMD'nin bunu devam ettirmesi cok onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fark yok bende AM2/AM2+/AM3 soket

• AMD onlar icin guncelleme yapmiyor AM3+ AM4 olmasi lazim AMD'nin sitesinde indiriliyor ordan bakabilirsin benim indirdigim driver 284 MB diye hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 23 Nisan 2017; 11:37:48 >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eskidi artık AM2+

Size hayırlı olsun

• Saol baskan AMD AM3+ icin mecburen guncelleme yapiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.