bu işlemci için fiyatı uygun ve iyi bir anakart önerebilrmisiniz?
SI 870-A-G54 4XDDR3 2000MHZ USB3.0 AM3 - sadece fiyat listesinden bulduğum bir anakart performansı hakkında bi fikrim yok ancak fiyat olarak buna yakın birşey istiyorum ve ram slotunun 4x olması benim için önemli.
ayrıca şu an kullandığım "ati radeon hd 2600" ekran kartımı ve corsair CM2X2048-8500C5D 1066 mhz DDR2 dual ramlerimi yeni sistemimde kullanabilirmiyim? maddi sıkıntı olduğundan bir süre bunlarla idare etmeyi planlıyorum.
ve son oalrak şu an sahip olduğum 450 w power supply ım yeni anakart ve işlemci için yeterli olurmu ?
biraz karışık oldu ama yardımlarınızı bekliyorum :)
tek tek cevaplayayım dedim
1-hd2600 agp mi tam hatırlamıyorum ancak agp ise kullanamazsın. 2-ram lerin ddr2 1055t + ddr2 olmaz iştir. 3-psu 450w ama marka model ney? önemli olan o
artık ddr3 + x6 destekli kartlarda 2 ram slotu yok. maddi sıkıntın varsa ya bekleyeceksin yada idarelik birşeyler alacaksın. 2600 ü psu nu ve ramlerini sat ortalama 220tl eder.
ona da cougar cm700w psu alırsın. üstüne artan parana da 2gb ddr3 ram alıver. ekran kartı işini de bir süre ob kullanarak idare et para bulunca hiç yoktan bi 6870 falan al.
psu 450 deil 550 watt mış :)
feel hurricane 550
ati radeon hd 2600XT DDR3 - PCI
bu durumda anakart işlemci ve ramle işim görülüyor sanırım. ancak iyi ve uygun fiyatta bir anakart tavsiyesi alabilirmiyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme