Bildirim
amd anakartta pentıum takabilirmiyim
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd anakartta pentium işlemci çalşmaz -
-
quote:
Orjinalden alıntı: liimr
amd sempron 64bit e bir fiyat bakımından uygun anakart tavsiye edebilirmisiniz?
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=fL4XTWnqRHEM0armVtwnw763dXWwm4&no=1 -
bu kadar okumaz araştırmazsınız yahu -
Yoq ööle bi$i $ehir efsanesi onnar. amd üstü intel -
çalışmaz demeyelimde takamazsın soket yapıları farklı olduğu için işlemciyi anakarta takamazsın dolayısıyla çalışmaz.
anakart olarak ta epox 8kda3i yi tavsiye ederim -
Arkadaşım AMD ve Pentium tamamen ayrı mimarilerdir.Benzinli ve dizel motor örneği gibi.İkisi hakkında seni bilgilendirebilecek bir yazı sanırım DH in bulunduğu serverda donanımsal arızalar yol açabilir En iyisi sen hazır yazıl kaynak araştırması yap... -
quote:
Orjinalden alıntı: Berti
Arkadaşım AMD ve Pentium tamamen ayrı mimarilerdir.Benzinli ve dizel motor örneği gibi.İkisi hakkında seni bilgilendirebilecek bir yazı sanırım DH in bulunduğu serverda donanımsal arızalar yol açabilir En iyisi sen hazır yazıl kaynak araştırması yap...
hangisi benzinli?... hangisi dizel ?...
onu bilelim
-
AMD dizel.Çünkü düşük devirde yüksek tork üretiyor.Ayrıca rölantide ısınma sorunu yok.
İNTEL benzinli.Çünkü dizelin verdiği torka erişmek için yüksek devir gerekiyor.Ayrıca rölantide ısınır.1.Viteste de uzun süre kullanılırsa yine ısınır.Ancak daha seri. -
Ya amma şey söylemişsiniz adam bilmiyordur belki siz ananızın karnından bilerekmi doğdunuz?
Soruyu soran arkadaş:
Soket,bus voltaj gibi pek çok farklı yapıda olduğundan amd anakarta intel,amd anakartada intel işlemci takamazsın ne yazıkki,ama gigabyte genişleme kartıyla bunu başarmıştı... -
anakart olarak ta epox 8kda3i yi tavsiye ederim
daha ucuz verimli bir kart yokmu? -
--------------------------------------------------------------------------------
oha falan yazan arkadaşları kınıyorum -
arkadaşlar peki amd sempron 64 bit işlemci içn hjangi anakartı tavsiye edrsiniz?
GIGABYTE K8NS AMD NFRC3 400 DDR SATA ATX
ASROCK AMD K7VT4A VIAAKT400 FSB333 400DDR
ASUS AMD 64BÝT K8SMX SÝS DDR400 8X 128VGA RAID
ASUS A7V400MXL AMD KM400 DDR 64VGA8XSESLAN
MSI AMD 6570E 020 K7N2 DELTA2FSR ATX -
Arkadaşım benim niyetim seni rencide etmek değildi.Yoksa benim de bilmediğim bir sürü şey var. Ben sadece durumu komik bi dille anlatmaya çalıştım. Kırdıysam özür dilerim.
Yazdığın tercihler içinde
GIGABYTE K8NS AMD NFRC3 400 DDR SATA ATX
iyi bir seçim gibi duruyo. Oldukça stabil olduğunu belirtmiş alan arkadaşlar.
Asrock'un anakartları iyi değilmiş diye duydum.Tavsiye etmem. -
Çok eskiden aynı anakartları kullanıyorlardı sanırım.Soket 7 zamanı olmalı.
Tabi intel slota geçti, ayrım başladı.İşlerine geliyor şüphesiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X