Şimdi Ara

Amd Athlon 3000+ m2npv-mx o.c.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda başardım arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama ntune ile ince ayarları yap dedim,daha sonra baktım çeşitli programlar farklı işlemci hızı gösteriyor.Ben de bios'a girip ntune'de yazan fsb değerini girdim(244) çarpanı değiştirmedim,ramleri 667'de tutup zamanlamasını 2T yaptım.Ben açmaz sanıyordum ama bilgisayar açtı.Neyse ben bunu yapıyorsa dahasını da yapar herhalde dedim ve fsb'yi 5-5 arttırarak 263'e kadar çıktım.Daha ileri gitmedi.Ramlere 1.9 voltaj verdim 4-4-4-12-21 olarak elimle ayarladım.Şu an gayet güzel çalıştığı için alet ramlere dokunmaya korkuyorum.Ya bu kurduğum kumdan kale birden yıkılırsa? :D

Amd Athlon 3000+ m2npv-mx o.c.

Daha büyük görmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuPTuR -- 20 Mart 2007; 7:16:46 >

• voltajı arttırsan daha gider bende bu anakarttan alacam iyiymiş oc si onboard vga falan olmasına ragmen
  • selam

bu anakartın bi yakın modeli bende var asus m2npv-vm geforce 6150 onboard ekran kartlı. Sistemim de gördüğünüz şekilde oc.li. Stabilite güsel anakartta. Ama bilin diye sölüyorum bu anakart ofis kullanıcıları için tasarlanmış. Çok detaylı bir oc. menüsü yok. Ha bana %30 oc. yeter derseniz siz bilirsiniz. Birde şunu sölemeden geçmeyim. Anakartın biosun HT çarpanına müdahale yok. Oc yaptıktan sonra HT niz normalde 2000 iken 2600 'e çıkıyor ve her an korku içindesiniz. Bunu da yuakrıda arkadaşın sölediği gibi Ntune yazılımı ile halledebilirsiniz. En son sürümünde HT ye müdahale ettiriyo. Ben böle hallettim işi. Son olarak 262 fsb den fazla gidemezsiniz ve voltaj ayarları mevcut diil. Bilginize....

• quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

voltajı arttırsan daha gider bende bu anakarttan alacam iyiymiş oc si onboard vga falan olmasına ragmen

Voltaj arttırma opsiyonu bulunmuyor kardeş :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.