Şimdi Ara

#AMD - ATHLON 64 X2 6400+ AM2 BLACK ED# ?? Anakart TAvsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BU işlemciyi alcam ama anakart olarak buna en iyi uyum sağlayacak anakart hangisidir bir fikri olan varmı. ASUS M2N32 SLI Deluxe Wifi Edit Alcaktım Gigatek de kalmamış hatta tamamen silmişler nedenini anlamadım. Bu Konuda bir tavsiyesi olan varmı acaba?

• Biostar ta-690G gerçekten çok iyi bir anakart ama ilerde Crossfire yada Sli yapmayı düşünüyorsan farklı kartlara yönelmelisin. Bence şu anda pek anakart alınmaz AMD nin yeni chipsetli anakartları bir piyasaya çıksın ondan sonra almanda fayda var.

Eğer paran ve acelen varsa Gigabyte ın 790FX chipsetli Quad Crossfire destekli anakartı EXA bilgisayarda satılmakta hem geleceğe dönük işlemcileri de desteklemekte.
  • asus crosshaır amd 6000 le calıstırıyoruz hıc bır sorun yok cok guzle bı ankaart bı arastır ıstersen (fiyatı bıraz pahalıdır)
  • HOCA BÜTCEYİ SÖLE SENE Bİİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanted

HOCA BÜTCEYİ SÖLE SENE Bİİİ

Kardeş abartı bi fiyat olmucak tabiki ama cepten 200$ civarı çıkar ;) Sen bu fiyata sağlam bi kart sole bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

Biostar ta-690G gerçekten çok iyi bir anakart ama ilerde Crossfire yada Sli yapmayı düşünüyorsan farklı kartlara yönelmelisin. Bence şu anda pek anakart alınmaz AMD nin yeni chipsetli anakartları bir piyasaya çıksın ondan sonra almanda fayda var.

Eğer paran ve acelen varsa Gigabyte ın 790FX chipsetli Quad Crossfire destekli anakartı EXA bilgisayarda satılmakta hem geleceğe dönük işlemcileri de desteklemekte.

Ya kardeş Kart gerçekten süpermiş ben kendi kartımı elemana verip bunu kendime mi alsam ne :D Ya bide kartın türkiyedeki tam fiyatını bulamadım. biyerde 171€ Olarak gördüm ama oleyse pek alıncak gibi değil yane.

EDİT : Bu arada Gigabyte 790FX-DQ6 dan bahsediyorım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKHaCK -- 20 Kasım 2007; 19:46:38 >
  • ben alacak olsam sanırım bu Abit Fatality NF590 AM2 940 FWSLI anakartı alırdım.bi ara niyetlendim am2 almaya ama amd nin yeni işlemcileri geleceği için c2d den devam ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.