Şimdi Ara

AMD Athlon II x2 260 ve Sapphire R7 250X Vapor-X Darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizlere bir sorun olacak. Amd athlon II x2 3.2 ghz işlemciye sahibim. Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum ve şu anda f/p olarak bulabildiğim en iyi kart budur; Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı sizce uyumluluk sorunu yaşar mıyım, uyumluluktan kastım darboğaz.

• Alinabilecek en mantikli kart olur biraz overclock yapip 3.6-3.7 ghz yaparsan cok guzel olabilir (en basit anakart ve stok fanla bu hiza erisebilirsin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle cevabın için teşekkür ederim,
    overclock yapmam şimdilik müsait değil kasanın soğutma performansından dolayı sizce darboğaz yapar mı bu ekran kartı işlemciye psu 500 watt bu arada o yönden bir sıkıntı yok ram ise 4 gb 1333 mhz
  • islemciye oc bile yapsan o karttan tam verim alamazsin ama daha dusuk modeli 250 ile arasinda pek fiyat farki yok o yuzden alsan da olur.kasanin sogutma performansi karta darbogaz yapmaz sadece sicak calistirir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-250-oc-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • attığın ekran kartı normal x versiyonundan farklı olarak bellek hızı düşük o yüzden x versiyonunu almak daha mantıklı şimdi ise düşüncem şu konuda netleşti anakart eski bir yapıya sahip olduğu için phenom II x4 3.2 ghz almaya karar verdim onunla beraber sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum
  • rectrated R kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir çözüm olacaktır :) 95w işlemci almaya calısın sorun olmaması açısından ilk etapta athlon ile kullanırsınız memnun kalmazsanız phenom'a geçiş yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alıcağım işlemcide budur indirimli fiyatı ile 198 TL ;http://urun.n11.com/islemci/amd-phenom-ii-x4-840-32ghz-socet-am3-islemci-P89691242
    dediğiniz gibi en mantıklısı bu @cinayet13
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.