Şimdi Ara

AMD ATHLON II X2 270 AM3 3.4GHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ATHLON II X2 270 AM3 3.4GHZ işlemci aldım şimdi taktım nasldır iş yaparmı cpu-z programında core speed 804.77mhz gosterıyo

bazende 2000mhz gordum 3.4mhz gostermıyo neden acaba bide overclok olmaya elverişlimdir yapam arkdaş varmı saygılar
     AMD ATHLON II X2 270 AM3 3.4GHZ

• tam yükte gerçek değerini gösterir de boşta 3.4te olmaz.ayrıca oc bi miktar olur tabi ama 4.2den sonrası çok zor tabi bu senin anakartına ramine de bağlı
  • anakart bıostar n68sb m2s ram ddr2 3gb okadar fark ıcınde deymez galba uğraştına
  • yüklendiğinde tam enerji tüketiminde ve mhzde çalışır. boşta gazlamaya gerek yok değilmi :D 3.4 zaten yüksekmiş ama x17 çarpan olması da avantaj. az miktar frekans ile iyi artış yaparsın. olmadı 3.7 civarına getir voltaj vermeden stabil halde olabildiğince yükselt, yaptım mı yaptım olur hemde az bi artış da olur
  • eray123009 kullanıcısına yanıt
    keşke pentimun g serisinden alsaydın ama onlarında oc yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

keşke pentimun g serisinden alsaydın ama onlarında oc yapılamıyor

bu işlemci g serisi bir işlemciden kat kat iyidir
  • dalga mı geçiyorsun şakamı yapıyorsun anlamadım
    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Athlon+II+X2+270
    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Pentium+G2020+%40+2.90GHz
    bunlara bakman yeterli
    biri 45 nm biri 22 nm biri 65w biri 55 sadece ghz yetmiyor mimari önemli

• konuyu hortlatayım gezerken eskı yazımı buldum yıl 2016 hala aynı işlemcıyı kullanıyorum beyler fsb yı 230mhz yaptım max 3.9 oldu sıcaklık 43 dıyo slok fanla oyle işte :D hız hızdır % 15 yazıyo aıda64 bu en falza kaça kadar cıkar % 40 yapsam sıkıntı cıkarmı En ıdealı % kaça kadar olmalı saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.