Bildirim
AMD Athlon II X3 455 İÇİN SOĞUTUCU TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı işlemciden kullanıyoruz 4.çekirdegi actıgında ısı ve ses daha da artıyor bende sahsen ole bakalım bende arayıstayım cpu sogutucu -
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey84x
aynı işlemciden kullanıyoruz 4.çekirdegi actıgında ısı ve ses daha da artıyor bende sahsen ole bakalım bende arayıstayım cpu sogutucu
Valla hocam bulursanız banada iletin. Akşam eve geçinde arkadaşta soğutucu var o uyarmi acaba adını tam hatırlamıyorum. Eve geçinde bakıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ERKUTCN
quote:
aynı işlemciden kullanıyoruz 4.çekirdegi actıgında ısı ve ses daha da artıyor bende sahsen ole bakalım bende arayıstayım cpu sogutucu
Valla hocam bulursanız banada iletin. Akşam eve geçinde arkadaşta soğutucu var o uyarmi acaba adını tam hatırlamıyorum. Eve geçinde bakıcam.
o.c. ıcın almayıp sadece ses ıcın alıcaksanız cok sogutucu var ama o.c. ta yaparım dıyosan zorunlu sıvı sogutmalı bende arıyorum ıste haberlesırız arkadaslara eklıyorum sogutucu uyarsa bılgılendır hocam -
quote:
quote:
quote:
o.c. ıcın almayıp sadece ses ıcın alıcaksanız cok sogutucu var ama o.c. ta yaparım dıyosan zorunlu sıvı sogutmalı bende arıyorum ıste haberlesırız arkadaslara eklıyorum sogutucu uyarsa bılgılendır hocam
Dostum fan bu
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=45734
Yanlız o.c. elverişli değil
Ben sessiz olsun 3 'den 4 'e atayım yeter
-
suan ben 4.çekirdek açık 3.5 ghz de kullanıyorum 3.7 yı hıc kaldırmadı stok fanla bunla 3.7-3.8 gorulur hocam yınede -
O zaman sağlam bir soğutucu bulmak şart. Su soğutma sistemi maliyeti ne kadar acaba, hiç araştırmadım -
h60 ıkıncı el 120-140 tl ye bulunur sıfırı 200 tl cıvarı 200-210 tl.
h80-h100 bakmak lazım esas :) h100 ıle 4.0 ghz ı gecerız dıye dusunuyorum... -
Yeni bir kasa projem var onu hayata geçirdikten sonra o zaman çok para bu hocam -
quote:
Yeni bir kasa projem var onu hayata geçirdikten sonra o zaman çok para bu hocam
hocam guzel fıyatıda ıslevıde ıyı :) -
quote:
quote:
Yeni bir kasa projem var onu hayata geçirdikten sonra o zaman çok para bu hocam
hocam guzel fıyatıda ıslevıde ıyı :)
Bu nasıldır acaba hocam
http://forum.donanimhaber.com/m_62839364/mpage_1/f_/key_//tm.htm
-
valla hocam sen bılırsın ne dıyım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X