Şimdi Ara

AMD Athlon X2 5200+ 2M OverClock Nasıl Yapılır yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

JETWAY NFORCE 4 Anakart
    AMD Athlon X2 5200+ 2M Cpu
    Asus Eah3870 ekran kartı
    2 GB Kingston ram
    480W FEEL Power.

Şimdi benim istediğim bu işlemciyi azda olsa nasıl arttırabiliriz?. Hangi yardımcı programları ile veya Biosdan herhangi bir ayar.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Yani hiç kimse bilmiyormu koca forumda
  • Ben kendi AMD x2 5200 işlemcimi stok fan ile 3000 mhz üstünde sorunsuz kullanıyorum ama oc birazda şans işidir ve tehlikelidir.Anakartınızın oc seçenekleri hakkında bilgim yok ben Biostar t serisi anakart kullanıyorum o yüzden geniş seçeneklerim var sizde en basiti biosa girip adım adım bus speed arttırıp sistem düzenli olup olmadığını ve sıcakllıkları kontrol edebilirsiniz.Bir diğer seçenekte Amd Overdrive yazılımını deneyebilirsiniz ama sanırım Nforce4 chipsetleri desteklemeyebilir.herşekildede dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Kendi kullandığım değerleri görmeniz için alta ss koydum inceleyebilirsiniz.

AMD Overdrive yazılımı

http://www.amd.com/us-en/0,,3715_15337_15354_15359,00.html

• o bende açmadı ya 7 fln değilmiş sistem ole bişeyler cıktı
  • O zaman en basiti biosa girip cpu frekans veya cpu bus speed de yazabilir bunun default değerini kademe kademe arttırın ve test edin.alttaki gibi bir ekran olacaktır kolay gelsin Yanlız dikkat edin 200 olan değeri 300 yapmayacaksınız 201,202 gibi gideceksiniz yoksa

• Peki voltaj arttırırsam ne olur?
  • Merhaba

Gigabyte GA-MA770-ds3 anakart amd athlon 64 x2 5200 brishbane işlemciyle 3200 +- değerlere ulaştım. Sistem stsbildi fakat orjinal soğutucu olduğundan güvenemedim.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=700251

Şuanda Fotoğraftaki değerlerle stbil çalışıyor.

• Konuyu Hortlattığımı Farkındayım Fakat Bu işlemciye sahip olan arkadaşlar için yazayım / Stok Fan İle ÇOK ÇOK ÇOK rahat 3 GHz ye çıkartabiliyorsunuz bizzat denedim ve stabil çalışıyor 2.7 To 3.00
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.