Şimdi benim istediğim bu işlemciyi azda olsa nasıl arttırabiliriz?. Hangi yardımcı programları ile veya Biosdan herhangi bir ayar.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Yani hiç kimse bilmiyormu koca forumda
Ben kendi AMD x2 5200 işlemcimi stok fan ile 3000 mhz üstünde sorunsuz kullanıyorum ama oc birazda şans işidir ve tehlikelidir.Anakartınızın oc seçenekleri hakkında bilgim yok ben Biostar t serisi anakart kullanıyorum o yüzden geniş seçeneklerim var sizde en basiti biosa girip adım adım bus speed arttırıp sistem düzenli olup olmadığını ve sıcakllıkları kontrol edebilirsiniz.Bir diğer seçenekte Amd Overdrive yazılımını deneyebilirsiniz ama sanırım Nforce4 chipsetleri desteklemeyebilir.herşekildede dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Kendi kullandığım değerleri görmeniz için alta ss koydum inceleyebilirsiniz.
o bende açmadı ya 7 fln değilmiş sistem ole bişeyler cıktı
O zaman en basiti biosa girip cpu frekans veya cpu bus speed de yazabilir bunun default değerini kademe kademe arttırın ve test edin.alttaki gibi bir ekran olacaktır kolay gelsin Yanlız dikkat edin 200 olan değeri 300 yapmayacaksınız 201,202 gibi gideceksiniz yoksa
Peki voltaj arttırırsam ne olur?
Merhaba
Gigabyte GA-MA770-ds3 anakart amd athlon 64 x2 5200 brishbane işlemciyle 3200 +- değerlere ulaştım. Sistem stsbildi fakat orjinal soğutucu olduğundan güvenemedim.
Konuyu Hortlattığımı Farkındayım Fakat Bu işlemciye sahip olan arkadaşlar için yazayım / Stok Fan İle ÇOK ÇOK ÇOK rahat 3 GHz ye çıkartabiliyorsunuz bizzat denedim ve stabil çalışıyor 2.7 To 3.00
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme