amd yeni işlemci çıkarınca o inteli göruruz ama amd biraz yavaş calışıyo
fakein tanrısı
bu haberlerin ve başlığın nasıl YALANLAR VE SALLAMASYONLAR içerdiği şuan gelen güncel haberlerle ortaya çıktı.. tabi buna fanlar üzülecek ama ne yazıkkı burdaki performansın yarısı kadar bile bir performans yakalayabilmiş değil bulldozer..
amd yeni işlemci çıkarınca o inteli göruruz ama amd biraz yavaş calışıyo
ben bir onlardan sonra çıkarayim o zaman beni bi görün siz
quote:
Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_
bu haberlerin ve başlığın nasıl YALANLAR VE SALLAMASYONLAR içerdiği şuan gelen güncel haberlerle ortaya çıktı.. tabi buna fanlar üzülecek ama ne yazıkkı burdaki performansın yarısı kadar bile bir performans yakalayabilmiş değil bulldozer..
Resmi Bulldozer lansmanı yapılıncaya kadar hiç bir benchmarka tam anlamıyla güvenmemek lazım ama çıkan sonuçlar hakkında da insananların negatif yada pozitif hayal kurmalarını da engellememek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ilterv
Resmi Bulldozer lansmanı yapılıncaya kadar hiç bir benchmarka tam anlamıyla güvenmemek lazım ama çıkan sonuçlar hakkında da insananların negatif yada pozitif hayal kurmalarını da engellememek lazım.
Bir site a dan z ye kadar herşeğiyle adam akıllı bi test yapmadığı sürece ben artık hiçbirine inanmamaya başladım,kim testlerde çok iyi kimi testlerde "bukadar zaman K10.5 in 8 çekirdekli hali içinmi uğraştınız" diyesi geliyor insanın.Tek bildiğim şey amd yöneticilerinin i7 2600 den daha kötü bi işlemciyi 320$ lara satıcak kadar bunamadıkları...
quote:
Orijinalden alıntı: atyay
Bir site a dan z ye kadar herşeğiyle adam akıllı bi test yapmadığı sürece ben artık hiçbirine inanmamaya başladım,kim testlerde çok iyi kimi testlerde "bukadar zaman K10.5 in 8 çekirdekli hali içinmi uğraştınız" diyesi geliyor insanın.Tek bildiğim şey amd yöneticilerinin i7 2600 den daha kötü bi işlemciyi 320$ lara satıcak kadar bunamadıkları...
+1 Fiayatlandırma politikalarını bu kadar iyi belirleyebilen bir AMD'den beklenmez zaten ana muhtemelen Hz başına yapılan işte bir miktar geride kalacak tabi bunu multi-tasking ile telafi edecektir.
Fotoğraflara bakınca önce insan bi 'ufo gören masum köylü' katmanına bürünüyor :) ramazanda artık dua ede ede uçururuz artık,uçmazsa ecnebinin sorunu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme