Şimdi Ara

AMD CORE QUADE 4 GB RAM MSI NX 8800 GTS 512 MB 256 BİT OC EDİTİON ASUS SERİES ANAKART 500 GB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlerimin younluğundan dolayı kasamı satıyorum.. amd core quade x4 q9550 işlemci 4 gb ram ( 2 gb ı kingston 2 gb ı ocz platinum performans rami ) msi nx 8800 gts 512mb 256 bit oc edition ekran kartı 500 gb hdd içi full dolu arvişimde hediyesi olacaktır full hd bluray film arşivim : ) asus m3a green series anakart. 550 w glacial power supply +80 plus verimlilik tescili psu dur. ciddi düşünen arkadaşarım isterse kasanın resminide çeker siteye koyarım .. resim için şu anda vaktim olmadığı için koyamadım..kasım ayına kadar sistemimin garantisi devam etmektedir. yerinde gelinip test edilebilir sistemim. istediğim fiyat 750 ytl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saripijama -- 7 Ağustos 2010; 16:49:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• anakart+işlemci+ram bu üçüne ne istersin?
  • kasayı malesef dağıtamam komple sistem olarak vericem.. parça parça satışa bırakırsam satış sürecim çok uzar çünkü önümüzdeki ay iş gereği yurt dışına çıkacağımı komple bi kerede satmayı düşünüyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.