Şimdi Ara

Amd driver yüklerken siyah ekran oldu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
34.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GameRidedTR

Ohh düzeldi hepinize çok teşekkür ederim.

Şimdi sadece eski driverları nerden bulabilirim ?

catalyst 13.12 download diye aratabilirsin ya da yanina mobil ibaresi de ekle ama 14.9'u sitesinden dekstop diye indirdiysen ondan da sorun yapmis olabilir.

http://www.techpowerup.com/downloads/2313/amd-catalyst-13-12-software-suite-vista-7-64-bit/

bu da amd'nin sitesinden 14.7

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

• Laptoplar için mobility dimi ? Mobility 14.4 indirdim açıldı bilgisayar sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sondaki soru: Eski versiyon driver yüklediğinde sorunun çözüldü mü?

Eski bir konuyu açıyorum ama windows 10 yüklü bilgisayarımda ilk açılış windows lohosunun ardından siyah ekran hatası alıyordum. Geri yükleme noktalarını denesem de fayda etmedi. Ardından format attım ve bilgisayarım açıldı.

Derken driverları yükleyeyim dedim ve ekran kartı driver'ını yüklerken siyah ekranda kaldı. F8 tuşunu denedim güvenli moda girmek için ama olmadı (f2, f11, f12 diğer tuşları da denedim)

Bu akşam tekrar format atacağım ama sorum şu: Eski versiyon driver yüklediğinde sorunun çözüldü mü?
  • Bulduğum bazı çözüm yollarını buraya yazayım ki arayanlar bulabilsin:

Bilgisayarınızı güvenli modda, interneti olacak şekilde başlatın. Bu noktada:
    1.yöntem: Aygıt yöneticisine gidin ve Ekran kartınıza sağ tıklayıp "sürücüyü güncelleştir" deyin.
    2.yöntem:https://www.wagnardsoft.com/ bu siteden indirdiğiniz program ile ekran kartı driverlarınızı temizleyin. Bilgisayarınız normal modda açılacaktır, ardından eski sürüm driverlardan birini yükleyebilirsiniz.

Eski sürüm driver bulmak için:
    Yöntem videosu için tıklayın.
    videoda bahsi geçen web sitesi

• Hocam ayni sorunu Windows 7 de yaşıyorum. Ekran karti AMD Radeon R7 250X modeli. Sorunu nasil çözebiliriz ?

• sağolun ya bendede aynı sorun vardı ama artık yok sayenizdeee
  • Bu yöntemi denedim ama olmadi arkadaşlar.

• Bende lenova aldım aynı sorunu yaşadım. Meğerr klavye de ışık açma kapama tuşu var onu artırmaya basınca ekran geldi. Tamamen kapatmıştım ışığı. Belki yararlı olur diye yazayım dedim.

• Benim Biligsyarımda Ekran KAartı Günceldikten Sonra Siyah Veriyo NE yapabilirim ??
  • Xponz X kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz bekle geliyor birkaç kez böyle yapıyor sonra kendiliğinden düzeliyor en azından bende böyle olmuştu farklı bir sorunsa yorum yapamayacağım. Arkadaşların başka yollarla çozdüğünü gördüm ama garip bir şekilde bende kendiliğinden düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 26 Ağustos 2019; 13:30:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (WİNDOWS7ULMTİMATE) Günlerdir uğraşıyordum. Belki de haftalardır. Fakat hiçbir türlü çözüme ulaşamamıştım. Problem, başlıkta da yazdığı gibi AMD Readon Ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra bilgisayar yeniden başlatıldığında ekran kararması. En son Çözümü Windows 10 pro formatıyla buldum

İnternetten windows 10 indirip, flaşa yükleyip formatımı attım. Her şey tıkır tıkır çalışıyor
    Umarım win10 kurmak sizi de çözüme ulaştırır.

Saygılar..

• OGY O kullanıcısına yanıt
    Hangi sürüm W10. Bende Windows Vista, Windsows 7, Windows 8.1, Windows 10 kurdum sonuç aynı. Siyah ekran...
  • OGY O kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi bende kendiliğinden düzeldi w7 kullanıyorum bende bu arada sağolun yine de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Wİn10 pro kurdum. Ardından hiçbir şeye ellemeden Slimdriver programını kurdum. O her şeyi tek tek halletti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.