Şimdi Ara

AMD EKRAN KARTI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere Samsung Np350v5c laptopumun ekranının kapanıp bir daha açılmaması sonrasında yaşadığım bir dizi olayları anlatmak istiyorum.

-Laptopumun uzun süre oyun oynamak, ve aşırı ısınma, yatak battaniye içinde kalması ile yüksek sıcaklıktan dolayı kapandı ve bir daha açılmadı. Laptopu açıyorum ekrana hiçbir görüntü gelmiyordu.

-Daha sonra yaptığım araştırmalar sonucu ekran kartı chipimin yanmış olduğunu öğrendim.

-Bulduğum bir tamirci chipi tamir edebileceğini, eğer edemezse chipin değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

-Tamir olursa 100 TL, chip değişirse 250 TL üzerinden anlaştık.

-Chip tamir olmadı değiştirildi.

-Laptopu alıp eve geldiğimde laptop normal şekilde açıldı, ekran geliyordu. O dönemde hiç oyun oynayacak zamanım olmadığından ekran kartı performansı ile ilgili değerlendirme yapmamıştım. Ancak daha sonra oyun ile denediğimde Laptopun amd 7600m ekran kartını okumadığını, sadece intel ekran kartını gördüğünü, normal işlemleri yapabiliyorum.

-ekran kartı AMD raedon 7600m
    -Intel ekran kartı da mevcut

Özet :Laptopum amd ekran kartını okumuyor.

-ÇÖZÜM İÇİN DRIVER GÜNCELLEMELERİ İLE İLGİLİ HERŞEYİ YAPTIM. YAZILIMSAL OLARAK YAPILABİLECEK HERŞEYİ YAPTIM.

**BUNDAN SONRA NASIL BİR YOL İZLEYEBİLİRİM
    *LAPTOPUMA YENİ EKRAN KARTI ALIP TAKMAM MÜMKÜN MÜ, BU YENİ TEKNOLOJİ NVIDIA SERİLERİNDEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.