|
AMD, eski Ryzen işlemciler için Ryzen Master desteğini kesiliyor
-
-
AMD'den tam'da intel'leşiyor dedirtecek bir haber, ya bu herifler hakikaten düdük makarnası formunda. ticareti bu derece kötü yapmaları alternatiflerinin olmamasından zayıf olmasından kaynaklı.
-
Intel mi oldun AMD?
-
Bi amd oyuncuları düşünüyor derken amd bu şekilde oyunculara yumruğunu gösteriyor şaka gibi imkanları olsa intel gibi tekelleşicekler demekki.
-
Intel inşallah batar diyen aklı selim arkadaşları keşke böyle konuların altında da görebilsek.
-
Buna uyuz oluyorum işte, ürünün hala piyasada kullanılıyor. Çalışır durumda ve halen kullanılmakta olan ürüne nasıl destek kesersin ya? Aklım almıyor artık, hayır ürünlerde bir değişiklik de yok, bir önceki sürümden olduğu gibi yeni ara yüze aktaracaklar. Hayır, fiziki bir şekli şemali olan bir şey de değil, altı üstü yazılım.
-
Lucy e mesaj atam. napıyon sen diyek bari. saçmalama insan bindiği dalı keser mi intel gibi diyek. Bu böyle olmayacak.
-
O kadar eski işlemciyi de overclock yapmayıversinler. Şimdiye kadar ayarlayacaklarını da zaten ayarlamışlardır. Olmadı eski uygulamayı kullansınlar. Bunun için patırtıya gerek varmı ? Ben hıza ihtiyacım olduğunda yeni ürün alırım. Overclock işlerini boş iş olarak görüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal olsun AMD'ye
Kararı destekliyorum.
Fanatiklik yapmadan sevdiği için beğendiği için memnun olduğu için AMD alan ve soranlara öneren saygıdeğer kardeşlerimiz için üzülsem de AMD fanatiği olmuş bu uğurda gayet rahat biçimde dün beyaz dediğine bugün siyah diyebilen, hakkında hiçbir bilgisi olmadığı konularda car car ötebilen kitleye şamarı indirdiği için kararı destekliyorum.
AMD hakedene hakettiğini veriyor. Çat çat çat çat. Acıması yok.
AMD fanboyları benden sonra tekrar edin:
"AMD tüketici dostu, intel şeytan-kapitalist-kötü bir firma, AMD çok iyi. AMD bize yeter. Keşke intel batsa"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 13 Eylül 2024; 22:39:34 > -
1000 ve 2000 serisi için normal? niye bu kadar tepki veriliyor ki? windows 11 bile desteklemiyor bu işlemcileri. microsoft ile beraber ilerliyorlar.
9000 serisi satışları düşük tabi. eski seriler kullanılıyor am4 hala revaçta tabi bunları da yavaş yavaş destekleri keselim de milleti yeni almaya zorlayalım.
hatta windows 12 de merak ediyorum acaba daha nelere destek yok diyecekler. bakalım 5000 serisine de yok diyecekler mi acaba?
artık tekelleşme dünyası. düzen adalet hiçbir şey yok isteyen istediğini yapıyor. bu kadar net.
bu firmalardan mı bekleyeceğiz iyi niyet? adamlar para para para diyor. hiçbir şeyin fanı da boyu da değilim.
fırsat bulursa biri diğerinin yerini doldurur bu kadar net.
başımıza o kadar olay geldi pandemi depremler savaşlar kim kime acıyor. millet evsiz kaldı evleri 10 kat pahalı kiraya vermeye çalışanlar mı ararsın? ferrrasi ile yardım parası isteyen mi?
sorna neymiş AMD niye böyle yaptı. yok abiler kardeşler. böyle güzel niyetler falan olmaz. arkanı döndünmü çattt.
-
ryzen 9000 çıkmış. 2000 mi kaldı.
-
Ryzen 9000 çıkmış 2000 serisini hadi geçtimde 1000 seriside kalmadı be? 2000 serisi kullanan tek bir tanıdık arkadaşım var oda kafasızlığından yeni ryzen işlemciye terfi etmiyor 2600x ile stock bir şekilde takılıyor. Başka herşeye para harcıyor ama en azından bi 5000 serisi bile almıyor
Ayrıca veryansın edenler Allah aşkına BIOS'tan daha iyi daha stabil ayar yeri mi olacaktı Ryzen Master? Ben 5 yıllık amd kullanıcısı olarak ben bile kullanmadım Ryzen Masterı?
Gerek var mı? Bence yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler adamlar zamanında bir işlemci çıkardı diye ömür boyu destek vermesini falan mı bekliyorsunuz?
adamlar iphone 7 telefonlarına whatsapp desteğini kesti malum çok eski bizim makarna kafalarına sahip olan kullancılar ise telefon satmak için diyor ya kaç yıllık telefon tabi kesecek.
bu devirde artık ömür boyu kullanamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 22 Eylül 2024; 17:33:1 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bi amd oyuncuları düşünüyor derken amd bu şekilde oyunculara yumruğunu gösteriyor şaka gibi imkanları olsa intel gibi tekelleşicekler demekki.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X