Şimdi Ara

AMD Fusion E-350 yada E-450 işlemcili netbook yok mu piyasada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can_66

quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

Bu arada ben hafta sonu dartyden hp dm1 3200 modelini aldım e-350 işlemci,3gb ram,320 gb 7200rpm hdd,ati 6310 ekran kartı 11.6'' 1366*768 ekran hdmi çıkış altec lansing hoparlör 6 hücreli 55 kwh batarya vs. Gayet yeterli bir donanım,şimdilik memnunum.Tasarımı da gayet hoş,tek eksiği dahili WWAN modülü,bir önceki dm1 1010 serisinde vardı hatırlayan olacaktır.

824 tl garanti bonusa 6 taksit.fiyat da fena değil.

e-350li netbook yok diyerek gereksiz yere saçmalayıp 4 gün ceza almama sebep olan kişi buna da bir bahane bulur herhalde.

Zamanım olursa kısa bir inceleme de yapmak istiyorum.

Fiyat eşdeğerlerine göre iyi ama amd madem F/P dostu ,n570 kullanan 12.1 inch ekranlı asus modeli 733 lira iken amd aynı segmentte niye daha pahalı oluyor anlamıyorum.E serisi apular yüzümüzü güldürecek diye beklerken uygun fiyatlı bir ürünü bekleye bekleye kök bağladık.Mesela E-350 si olan netbooklar çıksın 700 liraya talan eder müşteri o mağazayı ama yok işte.bence arkadaşın demek istediği de buydu.

Hocam iyi güzel de bugün bakıyorsun örneğin asus 1015 px modelleri 700 tlye gidiyor her yerde ve sıradan sayılabilecek donanımları var.sen de diyorsun ki 700 tlye amd e serisi apular olsun.Sizinkisi sadece temenni olarak kalıyor günümüz itibariyle.Kaşınıyon diyen arkadaşta halen doğru düzgün konuşmayı öğrenemedi.Cevap da verememiş zaten.

• böyle güzel konuşmaya devam et ayrıca sen netbookun ne olduğunu araştırdın mı bakalım o 4 günde zamanını böyle değerlendirip bidaha hata yapmayabilirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gavuzla -- 5 Ocak 2012; 14:48:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.