Şimdi Ara

amd fx 4100 işlemci hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biostan onyukleme bölümünden ne yaptıysam yaptım windows 8 değerlendirmede 2 çekirdek görüyor tam ve bet bir sekilde yârdim edebilecek varmi tskler 7-8 saatir uğraşıyorum olmuyor lutfenyrdm

• quote:

Orijinalden alıntı: alp3535

biostan onyukleme bölümünden ne yaptıysam yaptım windows 8 değerlendirmede 2 çekirdek görüyor tam ve bet bir sekilde yârdim edebilecek varmi tskler 7-8 saatir uğraşıyorum olmuyor lutfenyrdm

merhaba;

İntel HT tecnology Aktif ediniz...
  • işlemci anakart amd intel deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

biostan onyukleme bölümünden ne yaptıysam yaptım windows 8 değerlendirmede 2 çekirdek görüyor tam ve bet bir sekilde yârdim edebilecek varmi tskler 7-8 saatir uğraşıyorum olmuyor lutfenyrdm

merhaba;

İntel HT tecnology Aktif ediniz...

Daha açık ve Bios da yazdığı gibi yazayım... (Sorduğunuz için yazıyorum)

Intel® Hyper-Threading (HT Tecnology) yani sanal işlemci desteğini aktif eder...,

Örneğin CORE İ3 işlemcide 4 işlemci gözükür. Ancak bunları 2 tanesi Gerçek 2 tanesi Sanaldır. yani yardımcı...
  • quote:

işlemci anakart amd intel deil

merhaba;

belirtmediğiniz için ben genelde İntel kullanıyorlar diye yazmıştım.. özür Dilerim
  • bu gerçek 4 çekirdek degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

işlemci anakart amd intel deil

merhaba;

belirtmediğiniz için ben genelde İntel kullanıyorlar diye yazmıştım.. özür Dilerim

Anakartınızın Bios Ekranında şu seçenek var mı önce kontrol ediniz...

Advanced Clock Calibration (ACC).. bu seçenek var ise aktif ediniz...

Buraya Tıklayarak Resimi inceleyiniz.. Core 3 ve 4 off.. bunları on yaparsak 4 çekirdek aktif olur...

• quote:

bu gerçek 4 çekirdek degilmi

Aslında 4 çekirdek ancak AMD diğer 2 çekirdeği kilitli sunuyor. Çünkü kullanılan anakart bazen 4 çekirdeği açık işlemciyi kabul etmiyormuş. AMD de 2 çekirdeği kapalı olarak satıyor.. kullanıcı açabiliyormuş isterse...
  • hemen bakıyorum tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.