Şimdi Ara

AMD FX 4100 Overclock Nasıl Yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX 4100 3.6 ghz işlemcim var overclock nasıl yapabılırım biosa girip cpu frequency girdim ve hızı x20 yaptım sistem açılmadı kaç yapmam lazım bu değeri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozy355 -- 18 Şubat 2016; 19:44:52 >

• ozy355 O kullanıcısına yanıt
    Anakartında markasını versen daha iyi yardımcı olabiliriz.Ve şunuda unutma overclock tehlikeli bir işlemdir işlemcine birden yüklenmen durumunda işlemcin yanabilir yavaş yavaş hızını arttır ve her arttırdığında sıcaklığı kontrol et.Ne zaman sıcaklık yüksekse orda durman gerekir soğutucu yetersız kalacaktır he illa ben aşırı bişe istiyorum diyosanda sıvı soğutma kullanacaksın.Hem benim kişisel tavsiyem işlemcin 3.6 ghz yani daha arttırıp ne yapacaksınki yeterli olduğunu düşünüyorum.
  • gigabyte ga-970a-d3 anakartım hocam overlock yapmak ıstıyorum cunku gtx950 ekran kartı alıcam benım ıslemcım bıraz eskı oldugun ıcın sıkıntı yapabılır dedıler bazıları performans bakımından tam alamazsın vs biraz yükseltmek ıstıyorum onun ıcın yani 3-4 de artsa yeter aslında yavaş yavaş hızını arttır derken nasıl arttırmam lazım x kaçı işaretlemem lazım kaça getırmem lazım pek bılmıyorum acemıyım bu konuda
  • Overclock hız çarpanını (x) arttıtmak değil fsp değerini arttırmaktır.fsp ile beraber mhz hızıda artar.fsp yi yavaș yavaş yükseltceksin.ve ișlemcinde o kadar kötü bi islemci değil ekran kartı icin sorun yapacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.