Şimdi Ara

## amd fx-57@3.66 ghz Amd SuperPi Rekoru ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet amd işlemcilerdeki SuperPi rekoru kırıldı!
    Adres:
    http://www.hardwareasylum.com/forums/showthread.php?p=4816

• Bülent abi , meke ve ben adanada yapmıştık rahatlıkla geçilebilir bu... win2k sp3 lazım sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 9 Eylül 2005, 11:21:47 >
  • BrandyBuck her ne kadar aramız limoni olsada geçmeniz sevindirir beni! En kötü düşmanım bile türk olup dünya rekoru kırdıktan sonra ben ona sadece saygı duyarım! Başarılar!
  • Valla eleman 1.744 Vcore ile 3666 yapmış bizim team 1.696 Vcore ile 3708... Hiç şansları yok, gerisi boş...
  • 22 saniye amd çok var ya sen xtremdeki fx 57 leri görmedin heralde örneğinhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=73605 ve kurubuzla sonuç bu daha bunun ln2 si var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trooper27 -- 9 Eylül 2005, 11:37:00 >
  • 22.x almak hakikaten zor değil, ama insan bir yere kadar yetişebiliyor.

2x512 lazım ve w2003 lazım (dı)

ln2 veya cascade ile de daha 4000 civarında bench yok, fx57 ler 3900 - 4000 bandında bitiyor mu ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

Valla eleman 1.744 Vcore ile 3666 yapmış bizim team 1.696 Vcore ile 3708... Hiç şansları yok, gerisi boş...

Tevfikcım dur inteli kastıracaz daha .... konuştugumuz gibi...
  • 2*512 istediğim rami bulamadım,22 nin yüzüne bakmam çocuk oyuncağı,sadece asılmak ve vakit meselesi,ben 21 derdindeyim,,,,
    amaaaan
  • Zamanında 21sn pi vermiştik forumda amd wr fakat hala bazı insanlar topic açmadan önce arama yapmak gerektiğini öğrenememişler...post olsun torba dolsun :/
    Demekki boşuna biz tırmalıyoruz buralara rekorları yazarak kimsenin salladığı yok herhalde...
  • Bizim takımın daha yapacağı çok şeyler var buda neki
    quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

2*512 istediğim rami bulamadım,22 nin yüzüne bakmam çocuk oyuncağı,sadece asılmak ve vakit meselesi,ben 21 derdindeyim,,,,
    amaaaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayko35

Bizim takımın daha yapacağı çok şeyler var buda neki
    quote:

2*512 istediğim rami bulamadım,22 nin yüzüne bakmam çocuk oyuncağı,sadece asılmak ve vakit meselesi,ben 21 derdindeyim,,,,
    amaaaan

hocam şu hobi evi açılsa çok super olucak

• açarız evellallah
  • @tropper27
    xtreme de senin verdiğin linkteki şahsın bu 6 yada 7. fx57 si imiş,adam işi gücü bırakmış ebaydan fx57 avına çıkmış....
    Ama harbi iyi işlemci bulmuş...
  • quote:

@tropper27
    xtreme de senin verdiğin linkteki şahsın bu 6 yada 7. fx57 si imiş,adam işi gücü bırakmış ebaydan fx57 avına çıkmış....
    off bizde para olsa ben oc olmayan fx 57ye bile razıyım
  • Bizim arkadaşlar çok rahat geçerler bunu biraz uğraşsalar. 22sn süper pi kulağa çok da heyecan verici gelmiyor açıkçası. Bülent abinin de dediği gibi 21 sn. yapılabilirse çok güzel olur. Bu aralar işlerden ve yeni doğan ikizlerimizden dolayı mecburi bir ara verdik ve veriyoruz bu işlere ama elimden geldiğince takibe devam edeceğim.

• quote:

@tropper27
  • quote:

@tropper27

vallah abi sen bu işlemciden 2 tane daha alsan dünya yıkılır ilkinde böle bir işlemci çıktı diğer ikisinde neler çıkar acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Bizim arkadaşlar çok rahat geçerler bunu biraz uğraşsalar. 22sn süper pi kulağa çok da heyecan verici gelmiyor açıkçası. Bülent abinin de dediği gibi 21 sn. yapılabilirse çok güzel olur. Bu aralar işlerden ve yeni doğan ikizlerimizden dolayı mecburi bir ara verdik ve veriyoruz bu işlere ama elimden geldiğince takibe devam edeceğim.

Ooooo. Hayırlı olsun kardeş. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
  • güzelim işlemciyi yakacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.