daha fx57 yeni piyasada.fx60 çıktıktan sonra da fx62 gözükür.
Valla 5 yıl gecse bi fx islemci anca alırız gibime geliyo yaa neyse :)
SAYGILARLA
uyyyyyyyyy bu ne
bundan almali ben soket degistirmiyim bari bi dene alim bundan askere kadar idare eder
naaaaptınız sız ya... sunu belırteyım bu platforma ddr400 degıl ddr2 yakısır ki bece fx60 ddr 2 ıle gelır sebebıne gelınce :
Yenı tasarım cıft cekırdek vs vs....ddr2 neden olmasın?
55.....57.. sıra 59 daydı. nerden çıktı şimdi bu fx 60
valla beni asıl ilgilendiren fx60'ın çıkıyor olması değil. asıl önemli konu ddr2 meselesi. tamam ddr2'de yüksek frekans var ama bir o kadar da hayvani timingler var. fx60'ın 2 farklı soket için çıkıyor olması çok iyi olacak. ram performansı karşılaştırmasını yapabilmek için iy bir karşılaştırma platformu olacak. tahminimce zaten çipset de değişmeyecek ve nf4 olur yine.
dbios mod ile aacaba 4800+ falan fx60 olarak sisteme tanıtmış olablirlermi?sonrada 2.8 ghz oc yapıp fx60 stringi ile gösterebilrler bence.nede olsa fsb gförünmüyor.
PCPOP adlı japon sitesinin fake vererek repütasyonunu mahvetmek gibi bir aptallık yapacağını sanmam, HKEPC nasıl ilkleri yayınlıyor ise PCPOP da benzerini yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
ee aykut abi tek çekirdeklilerin sonu tekti bu çift olmak zorunda
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
ya ben 61 bekliyodum yazacaktım üstüne kral61 diye opteronların seri ismine uysun diye böyle bir değişiklik yapmışlar işte
Eeee şimdi fx 57 leri satacazmı yani üstüne para koyup 60 mı alacaz yaw :)) Sonu yok bu işin yaw :)) Soooonu yoook.
elektrikler kesseydi de bu işlemciyi görmeseydim x2 alırım fx60 çıkar 7800gtx alırım 512liği ve 1800xt çıkar nf4 alarım, cf çıkar yeter lan yeter, kendimi dağlara vurucam, pda ile dolaşcam
quote:
Orjinalden alıntı: JR
elektrikler kesseydi de bu işlemciyi görmeseydim x2 alırım fx60 çıkar 7800gtx alırım 512liği ve 1800xt çıkar nf4 alarım, cf çıkar yeter lan yeter, kendimi dağlara vurucam, pda ile dolaşcam
Muhahaha. Yaw JR koptum yaa. Abicim nedir bu çektiğin ya. Çilen bitmeyecek mi. Gel en iyisimi seninle biz beraber dağlara çıkalım. Elektrik parası falan da yok. Beraber takılırız. Birlikte PDA dan online oyun falan yaparız. Network falan . ;) Ehuehuehuehu
Bu arada bu dualcore mu olacak ?
FX ler için hala DDR2 destekli bir segment yapamadıklarından hala 939 üzerindeler.. (malum 3 kat fpu alanının üstüne mimaride değişim gerektirecek ram denetleyici koymak biraz güç ister)
Şu an için DDR2 nin kaybettireceği birşey de yok zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme