Şimdi Ara

AMD FX 60 ve AMD X2 5000+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• AMD şu 3000+ 5000+ isimlerini kaldırmalı artık 5000+ neyi ifade ediyor p4 5ghz rakip olduğunu mu?
    p4 3ghz'i geçemedi ki...
  • bu ne yaa insanda heves bırakmıolar ben daha yenı 3200 alacam die yırtınıom adamlar 5000 cıkarıolar biri bunları durdursn artık yeter yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_oe -- 11 Ocak 2006 0:20:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

bu ne yaa insanda heves bırakmıolar ben daha yenı 3200 alacam die yırtınıom adamlar 5000 cıkarıolar biri bunları durdursn artık yeter yaw

+1 ne yapacağımı şarşırdım zaten intel mi amd mi zor karar verdim
  • amd hala 3ghz işlemci üretmedi,bu nedenle bir cok kek tüketiciyi kaçırmış durumda,(işlemci)ghz ne kadar yüksek olursa o kadar iş,(ekran kartı)ram ne kadar yüksek olursa o kadar performans.bu mantıga bayılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

AMD şu 3000+ 5000+ isimlerini kaldırmalı artık 5000+ neyi ifade ediyor p4 5ghz rakip olduğunu mu?
    p4 3ghz'i geçemedi ki...

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

amd hala 3ghz işlemci üretmedi,bu nedenle bir cok kek tüketiciyi kaçırmış durumda,(işlemci)ghz ne kadar yüksek olursa o kadar iş,(ekran kartı)ram ne kadar yüksek olursa o kadar performans.bu mantıga bayılıyorum
    quote:

AMD şu 3000+ 5000+ isimlerini kaldırmalı artık 5000+ neyi ifade ediyor p4 5ghz rakip olduğunu mu?
    p4 3ghz'i geçemedi ki...

haklısın, geçen birine pc toplayacam listeyi verdim ertesi gün pc'cide karşılaştık, yanında başka biri vardı,hayrola dedim, bizim arkadaşı getiridm o da senin gibi liste hazırladı ona bakacağız dedi, listeye baktım p4 2.66 125$ yazıyor ya dedim almayın bunu bu ne bu mu anlıyor pc den dedim, getirdiği çocuk demez mi AMD çok ısınıyor bende eski biratne var oradan biliyorum Allaha emanet ettim ikisini...

Bazı şeyler hala bilinmiyor haklısın, tylor gördüğün gibi oyun amd diğer herşey : intel mantığın çökmüş durumda, amd giderek öne geçiyor, olayda geçen p4 2.66 ile amd 3000+'in fiyatı aynı...

yanlış anlama dostum ama diğer uygulamalarda da amd öne geçiyor yavaş yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 11 Ocak 2006 0:49:41 >

• haklısın,F/P oranı göz önünde bulundurulursa,amd cok başarılı.zaten genelde yapılan tetslerdede amd ye gelen rakip bir kaç üst model oluyor,o şekilde oyunlarda rekabet sağlanıyor,aradaki fiyat farkı 2 katı buluyor bazen.uygulama ütürndede yine fiyat konuus olayı değiştiriyor.bencede ben şu felsedeyi biraz değiştiriyim,artık fazla yerini tutmamaya başladı,amd ucuzlattıkca ucuzlattintel yerinde sayıyor,zaten felsefeden nefret ederimbu arada çift çekirdekli işlemcilerde amd yi pekte beğendiğim söylenemez,intelle başabaş sayılır,fark olmayınca moral olmuyor
    bu arada en nerfret oldugum olaylardan biride şu ekran kartındaki ram olayı,biizm arkadaşlar arasında bir arkadaşımdaki 6600gt ile benim mx440 neredeyse aynı tutuluyor.bazen işe yarasada bu kalın kafalıkları bazen sinir küpüne dönmeme sebep oluyor,oalyı o kalın kafaları bir türlü almıyor.tıpkı sistem rami nini 3gb tan 4gb a cıakrıp oyundaki perfmans farkı gibi,hatta belki daha az bi fark.ama intikamım acı olucak,bi tanesi sıfr kartım 128mb diye kekleyip 100milyona satıcam,o zaman görücek aynayla konyayı
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

amd hala 3ghz işlemci üretmedi,bu nedenle bir cok kek tüketiciyi kaçırmış durumda,(işlemci)ghz ne kadar yüksek olursa o kadar iş,(ekran kartı)ram ne kadar yüksek olursa o kadar performans.bu mantıga bayılıyorum
    quote:

p4 3ghz'i geçemedi ki...

haklısın, geçen birine pc toplayacam listeyi verdim ertesi gün pc'cide karşılaştık, yanında başka biri vardı,hayrola dedim, bizim arkadaşı getiridm o da senin gibi liste hazırladı ona bakacağız dedi, listeye baktım p4 2.66 125$ yazıyor ya dedim almayın bunu bu ne bu mu anlıyor pc den dedim, getirdiği çocuk demez mi AMD çok ısınıyor bende eski biratne var oradan biliyorum Allaha emanet ettim ikisini...

Bazı şeyler hala bilinmiyor haklısın, tylor gördüğün gibi oyun amd diğer herşey : intel mantığın çökmüş durumda, amd giderek öne geçiyor, olayda geçen p4 2.66 ile amd 3000+'in fiyatı aynı...

yanlış anlama dostum ama diğer uygulamalarda da amd öne geçiyor yavaş yavaş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.