Şimdi Ara

Amd fx 6100 işlemci soğutucu tavsiyesi -yardım!!- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşlemcine %100 yüklensen, fanların en düşük devirde bile dönse işlemcin yanmaz sadece sıcak çalışır.
    Hiç bir zararı olmaz.

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

Buradan CoreTemp i kurup, sıcaklıkları görev çubuğunda kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 18 Temmuz 2012; 13:46:44 >
  • 3 pin olan soğutucu fanını 4 pin olan anakart cpu fan girişine taktım ve şuan sorun yok. Bilgisayar hata da vermiyor geçinip gidiyoruz. Gayette sessiz oldu bu şekilde.

İnşallah sorun çıkmaz.

Yardımcı olan arkadaşlara çok tşk ederim. Eksik olmayın arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

3 pin olan soğutucu fanını 4 pin olan anakart cpu fan girişine taktım ve şuan sorun yok. Bilgisayar hata da vermiyor geçinip gidiyoruz. Gayette sessiz oldu bu şekilde.

İnşallah sorun çıkmaz.

Aynı kasayı kullanıyorum bende ve soğutucu almayı düşünüyorum. Nasıl soğutucudan memnun musunuz? Kasaya sığdı mı? Bilgi verirseniz sevinriim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

3 pin olan soğutucu fanını 4 pin olan anakart cpu fan girişine taktım ve şuan sorun yok. Bilgisayar hata da vermiyor geçinip gidiyoruz. Gayette sessiz oldu bu şekilde.

İnşallah sorun çıkmaz.

Aynı kasayı kullanıyorum bende ve soğutucu almayı düşünüyorum. Nasıl soğutucudan memnun musunuz? Kasaya sığdı mı? Bilgi verirseniz sevinriim.

Sığdı cok şükr sessiz de. İyi de soğutuyor fakat 3 pinlik kablosu var yani fan hızı sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.