Şimdi Ara

Amd Fx-8320 Sıcaklık Değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaslar sitemim şöyle
    SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRan KARTI

AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

stok fan kullanıyorum gerçektendee 7000 prm gördüm max o kdarmıs zaten kasa yerde değil üst tarafa çıkardım önde ve arkada olmak üzere 1 tane 12 lik 1 tanede üstte 8 lik fan bulunmakta crysıs 3 oynarken işlemci kapağı kapalı 75 8 a doğru giderken kapattım oyunu kapağı açıkken deneyim dedim max 67 dereceyi gördüm şimdi kapak açık duramaz zaten ben denemek için yapmıstım evde kucuk cocuk faln var acık durursa makine mefta olur :D 1 ay kadar sonra 212x evo alacam o zamana kadar farklı kendım yapabilceğim soğutma yöntemleri vs vs varsa benımle paylasırmısınız arkaslar şimdiden teşekkürler

• yok yardımm edenn ?
  • bende yeni bir bilgisayar topladım amd 8320 fan çok ses yapıyor. ve ısınıyor...
    ne yapmam lazım.. yeni bir işlemci fan alıcam sanırım... oyun oynarken yapıyor...
     Amd Fx-8320 Sıcaklık Değeri Amd Fx-8320 Sıcaklık Değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_max -- 1 Haziran 2014; 11:09:54 >

• Aynı işlemci, aynı sorun... Soğutucu arıyorum ama hava mı sıvı mı daha ona bile karar veremedim. F/p ürünü arıyorum; sıvı soğutma da en uygun çözüm bu :http://forum.donanimhaber.com/m_84122140/tm.htm Eğer hava soğutma isterseniz da kasanıza sığabilecek boyutlara bakmalısınız, bir sürü alternatif var.
  • Bende fan vardı kasaya bir güzel sogutmaya yaptım :) kasada 4 fan var. Cpu bosta 36 derecede felan oluyor. 65 i geçtigini görmedim Fx 8320 Stok fan ile. Seside cıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

Bende fan vardı kasaya bir güzel sogutmaya yaptım :) kasada 4 fan var. Cpu bosta 36 derecede felan oluyor. 65 i geçtigini görmedim Fx 8320 Stok fan ile. Seside cıkmıyor

yalan 7000rpm pancar motoru vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Bende fan vardı kasaya bir güzel sogutmaya yaptım :) kasada 4 fan var. Cpu bosta 36 derecede felan oluyor. 65 i geçtigini görmedim Fx 8320 Stok fan ile. Seside cıkmıyor

7000 hiç görmedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

7000 hiç görmedim

LİNK

• En fazla 5800 gördüm ben oda prime95 de 60 derece oldu 17 dakikadamı ne 4 ghz olarak kullanıyordum.Ama yük binince sesleniyor hem de çok boşta 3400 RPM ses yok gibi kasada 4 fan var 3 8 1 16lık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8320 stok fan ile 6250-6300 görüyorum en fazla rekor 6500 gördüm bir forum üyesinde
    ayrıca sorunun işlemcide değil imzanızdaki rc k350 kasada oldğunu düşünüyorum çünkü aynı kasa ve aynı sorun bende de var kasanın havalandırması zayıf
    fanların yönlerine dikkat edin alttaki fan ve ışıklı öndeki fan içeri arkadaki ve üstteki fan dışarı üflesin sonra yine test edin
    ayrıca sistem 5 dk kadar boştayken sıcaklık fotolarını paylaşın
    sorun kesinlikle bunda
     Amd Fx-8320 Sıcaklık Değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 16 Temmuz 2014; 16:58:49 >

• Aynen kardeşim sorun kasada watch dogs gibi oyunlarda kapağı açıp oynuyorum + kasa çok toz topluyor bende havadar bir yere koydum işlemci ısınıyor çok sorun sadece kasada dersek yalan olur ama stok fanda bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.