Şimdi Ara

AMD FX-8350 ve Sonuçlar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sql98

meraba arkadaşlar şu aralar amd mi intelmi düşünüyorum ama hala karar veremedim düşük bütçeli oyun bilgisayarı toplamak isityorum
    http://bilisimturk.org/forum/attachment.php?aid=11
    şu testi indirip sonucu bildirirseniz sevinirim amd fx 8350 ile olursa sevinirim

Konu eski biraz ama verdiğin program ile benim fx 8350, 12 saniyede hesapladı asal sayıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Beyler benim FX 8350 windows derecelendirmede 7,7 puan alıyor sebebi nedir sizce yada önemlimidir? Aynı şekilde ramlerde 7,7 alıyor.

Benimde 7,7 alıyor. Takılma bu derecelendirme işine. :)
  • benim anlamadığım nokta ise 16 gb 2133 mhz de çalısan ram win 7 de 7.8 ouan allıyor :S
  • senin bilgisayarını görünve kendi bilgisayarıma bakmaktan utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

senin bilgisayarını görünve kendi bilgisayarıma bakmaktan utandım

Üzülme güzel kardeşim. Allah herkese iyisinden nasip etsin. Daha iyileri senin olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

benim anlamadığım nokta ise 16 gb 2133 mhz de çalısan ram win 7 de 7.8 ouan allıyor :S

Usta bu işin quad kanalı var 32Gb'ı var 2400Mhz'i var CL8-9'u var. Gerçi şu windows derecelendirmenin sistem değerlendirmede ne derece yetkin olduğunu araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmavzeri

quote:

benim anlamadığım nokta ise 16 gb 2133 mhz de çalısan ram win 7 de 7.8 ouan allıyor :S

Usta bu işin quad kanalı var 32Gb'ı var 2400Mhz'i var CL8-9'u var. Gerçi şu windows derecelendirmenin sistem değerlendirmede ne derece yetkin olduğunu araştırmak lazım.

kulandığım ram resimi aşağıda hocam :D 16 gb 8x2 cl10 2400 mhz suan 2180 mhz de çalışıyor bi ara 2356 mhz de çalıştırdım ama işlemcime bi tüürlü stabil tutturamadım işlemcim 4670 ghz deydi soğutucum yüzünden stabil tutturamadım

AMD FX-8350 ve Sonuçlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkmavzeri

quote:

kulandığım ram resimi aşağıda hocam :D 16 gb 8x2 cl10 2400 mhz suan 2180 mhz de çalışıyor bi ara 2356 mhz de çalıştırdım ama işlemcime bi tüürlü stabil tutturamadım işlemcim 4670 ghz deydi soğutucum yüzünden stabil tutturamadım

İşe yarar Ramler, ancak test yazılımları hariç sistemin normal frekansı ile overclocklu frekans farkının çok fazla olduğunu düşünmüyorum.
    AMD anakartlar ile FX işlemcilerin doğal çift kanal 1866Mhz desteği var. En stabil ve sağlıklı sonuç 1866Mhz CL7-CL8-CL9 ve 1T ile alınır.

Ben şimdi AMD'nin Patriot'a yaptırdığı AMD Radeon isimli performance serisi 1866Mhz ramlerinden almaya çalışıyorum.

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100006519%2050086663%2040000147&IsNodeId=1&SubCategory=147&Manufactory=86663&SpeTabStoreType=1

• gümrüğe takılma sorunu olmassa hemende bende alırdım ama gümrükte sorun çıkarmı bilmiyorum inşallah en kısa zamanda alırsın hayırlısı olsun gerçi vatan bu aralar iyi parçalar getirtti inşallah bunalarıda getirttirir
  • ookami O kullanıcısına yanıt
    EVET AMD FX8350 DANDİK BİR İŞLEMCİ HEP AMD KÖTÜLÜYORLAR .. NE YAPALIM BENDE 5,2 GHZ ÇIKARDIM BANAMISIN DEMİYOR VALLA CANAVAR GİBİ

ZATEN 4 GHZ YETİYOR . YETMEYİNCE İŞLEMCİ 4,2 GHZ OLUYOR ODA YETMEDİ 4,4GHZ OTOMATİK ÇIKIYOR..

AMA TU KAKA AMD DEMİ YOK AMD ALMAYIN ISINIYOR YANIYOR BİR SÜRÜ YALANLAR.. BENDE ALIRKEN HERKES KARIŞTI BANA AMD ALINMAZ ..DİYE

İŞLEMCİ CANAVAR CANAVAR.. BU İŞLEMCİ 3 TANE 7950 EKRAN KARTI BAĞLAYAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR DÜNYADA..

KENDİNE İYİ BAK HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Gerçekten dediğini yapan var. Bizzat gözlerimle şahit oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.