Şimdi Ara

amd fx ve r9 sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam cu II TOP ın 2 gb olanıyla 4 gb olanı arasında pek fıyat farkı yok, yanı onuda alabılırım ama gereksız mı dıyosunuz performans farkı yokmudur aralarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: spetsna7

Bukadar adam gigabyte 970a-ud3p tamam onu aliyorum. Islemci konusunda da guzel bilgi verdiniz mantikli soledikleriniz fx8320 tamamdir ozaman.ekran karti icin r9 serisi almak istiyorum.Sapphire R9 270x toxic ozellik olarak benim yazdigim cu ll den daha dusuk ama bilmedigim nedir o konuda acaba. Ekran kartinida cozelim veriyim artik su siparisi butun zamanim pc basinda parca aramakla geciyo yaa.:) suan vatanin hafta sonu indirimi gecerli dimi arkadaslar

İlla 270X alacaksan Devil al. (Bir devil kullanıcısı olarak) 270X Devil yerine kesinlikle 760 TF almanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 270X DirectCU II TOP 4GB GDDR5 256Bit sitede bı kullanıcı tarafından sıfır kutusu acılmamıs olarak satılıyor normal fıyatından 100 tl daha uyguna bu durumda cazıp geldı bana acıkcası
  • tamamdır arkadaslar cok tessekkurederım ılgınız alakanız ve yorumlarınız ıcın. sızın fıkırlerınızıde alarak olusturdugum sistem

siperis vereceklerım:
    gigabyte 970a-ud3p
    fx-8320
    Cm hyper 412s
    4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 PC Ram

elimde olanlar :
    ocz 750 watt
    kingston hyperx 3k 120gb ssd
    zalman Z11
    aoc e2343Fs monıtor

ekran kartını baska bıryerden alıcam R9 270X DirectCU II TOP 4GB

elımdekı ram lerı kullanmak ıstemedıgımden bu ramlerı alıyorum 2x2 kullanıyorum bırı KINGSTON dıgerı aidataymış ben ıkısını de KINGSTON sanıyordum :) . bendekılerı baska bırıne satıcam daha sonra bı tane daha 4GB Hyperx Genesis alıcam. umarım guzel bır sıstem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossuranboga

Oyun için alıyorsanız.
    FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1

Galiba 9 lira geçiyor 1500'ü.

bencede böyle olmalı
  • GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 bıraz fazla oluyor 1750 tl gıbı bı rakam olur kı benı aşar. ayrıca r9 ların dx11.2 oluşu daha cazıp gelıyor bana
  • hepınıze cok teşekkürederım arkadaşlar. sızınde katkılarınızla yenı sıtemım ımzada goruldugu gıbıdır. :)
  • Hayırlı olsun.
  • eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.