Bildirim
AMD FX X4 4100 İşlemci Değişme vakti geldi mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ekran kartı neydi? -
Hd 7850 2 Gb 256 bit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gurban olduğum o ekran kartının ve işlemcinin neyi var. Paralar herhalde gıdıklıyor seni :)
İslemciye abanan oyunlarda yetersiz gelir.
Bu konuyu okuyunca yeterli gelecektirhttp://forum.donanimhaber.com/m_87759316/tm.htm ayrıca kurda şu an yüksek zaten. -
şuan kıpırdama belki kur düşünce bişiler yapılır + ondan 6300 ' e geçmek saçma olur direk 8320 ye geçmen lazım ki farkı hisset -
4100 den 6300 e gecilmez.8320 ye filan gecmek lazim ki bi degisim olsun.
Ama su anlik bi degisime gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi FX 4100 ancak ekran kartım HD 7850 1 Gb sahibiyim. Sistem benim için gayet yeterli. Sisteminde SSD de varsa hız konusunda zaten çok tatmim ediyor.
Sistemin sana yetip yetmediğine sen karar vereceksin ki bu da oyunlarda takılmalar, aşırı ısınmalar, oyunun yavaş çalışması olarak kendisini gösterecektir. Eğer böyle sorunların yoksa bana göre bu sistemi kullanmaya devam etmelisin, sistemin gayet güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 12 Şubat 2014; 17:02:56 > -
Fx4100+HD7870 kullaniyorum. Gayet memnunum. İlerde o.c yapicam.
Sağolun arkadaşlar bir problemim yok zaten şimdilik sistemde ama işlemci eskiyince kafamda soru işaretleri oluşmuştu anakart işlemci ve hdd dışında tüm harici ve dahili donanımları değiştirdim işlemciyi de değiştireyim mi diye düşünüyordum ki bir danışayım dedim. Öyleyse şimdilik mevcut sistemi kullanmaya devam edicem.
bence gerek yok
hiç gerek yok gayet iyi sistemin -
benim imzamdaki sistemle battlefield 4 ultra 1920X1080 ortalama multiplayer 64 kişi ortalama: 57fps oynuyorum. -
gerek yok komple sistemi değiştirip intele geçersen farkı anlarsın yada fx 8350 ye geçersen diğer halde boşa masraf yapmış olursun -
7970,280X,GTX770,GTX780 almayacaksan islemciyi degistirmene gerek yok. -
8320 geç 6300 geçeceksen hiç değiştirme. -
1 veya 2 nesil sonraki AMD işlemcilerle değiştirebilirsin. HD7850 için işlemci yeterli gelir. -
Gerek yok değişmeye bence de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X