yani tofaşla ferrari karşılaştırılmaz.. napıyon hocam sen ya... yapma böyle sürprizler gözünü seveyim.. kıyasta da bi mantık olur yani. ben kendimi işlemciden anlamaz bilirim ama "Sen yenisin galiba?"
i5 2500k ile fx8150 yarışıyorda geçiyor fx 4100 ne ya!
8150 İLE YARIŞIYOR DİYEN ARKADAŞIM ACABA O.C NİN NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN ? BÖYLE ABUK SABUK YORUM YAPIP KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRME İSTERSEN.
hocam oyun benchi koyarmısın iki işlemciylede asıl önemli olan bu mesela crysis benchi al min fps lere bakalım crysis 2 benchi stalker call of pyriphyat felan bu şekil min fps leri gözüken bi kaçtane oyun testi koyabilirsen o zaman gerçekten bilgilendirici olur açıkcası 3dmark vantage benim açımdan hiçbirşey ifade etmiyor.
yaparsan seviniriz. Düşük çözünürlükte işlemcinin farkını anlamış oluruz. FuLLHD testlerine gerek yok. İşlemci tamamen pasif kalıyor yüksek çözünürlüklerde.
iki işlemcinin de farklı güzel noktaları bulunuyor bililindigi üzere amdlerde overclock özellikleri yüksek oluyor ve benim i5 kullanan arkadaslarım overclockta cok ugrastıklarını söylüyorlar ve boşta 35 40 derecede calısıyormus su anda 4100 kullanıyorum ve bosta 18 21 derecede calısıyor i5 ler stok fanla fazla zoırlamaya gelmez intel overclocga pek agırlık vermiyor anladıgım kadarıyla :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme