Şimdi Ara

Amd Fx8150 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isbara alp

quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

TT contac 30 & CM 212 lerden alabilirsin, kullananlar bu soğutucular için gayet güzel diyor, ben kendim contac 21 kullanıyorum çift fan ile bana yetiyor.

üstad bende contac21 kullanıyorum 2. fanı nerden buldunuz 8 cm diyor sitesinde ama 8 cm'lik kasa fanları olmuyor

Hocam 80 mm'lik fan takmayı denedin ve küçük mü geldi ?

Ve bir de o soğutucuya ikinci bir fan eklemek ne kadar fark edecek ki sıcaklıklar açısından, ek bir fan takmaya değer mi ?

TT nin sitesinde 9luk yazıyordu bende o yüzden 9luk taktım tam oturdu bloğun üzerine, çok fazla olmasada yinede biraz etkisi oldu.

• vayy arkadaş 8 cm diye nasıl uydurmuşum bide sitesinden bakmıştım 92 mm'lik fan 80 mm diye aklımda kalmış :)

elimdeki akasa ak968 soğutucunun fanı 92 mm ama bağlantı yerleri 80 mm'lik fan gibi o yüzden olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: skull16

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

quote:

8320 Alsaydınız daha iyi olurdu gibi. 212x alın soğutucu olarak da Kullanmasam bile yorumlar bayağı olumlu.

8320 ile kıyaslandığında + - leri nelerdir.bende bu işlemciyi almayı düşünüyorum şu sıralar.

8150 Zambezi, 8320 ise Vishera işlemci ailesinden, yeni nesil ve optimizasyonu da daha iyi yapılıyor. 8350'nin düşük frekanslı versiyonudur kısaca 8320. 8150 Yerine tercih edilmeli fiyat sorunu yoksa

fiyat sorunu yok hatta daha ucuz 30-40 tl kadar.ibreyi ona çeviriyoruz o zaman. bilgi için teşekkürler.

Kesin,en iyisini yapmış olacaksın.

max..1000 tl ye kadar ekran kartı öneriniz ne olur? yeni bir sistem toplıycamda anakart olarak asus sabertooth 990fx r2.0 gen3 düşünüorum ama hiç bir yerde yok. ssd almanın faydası olurmu? şuan 500 gb hdd var yeni sistemde de bunu kullanıcam olmazsa.

• birde bişey daha sormak istiyorum,8 gb 1600 mhz lik bir ram idealmidir 16 gb çok mu olur? şuanki sistemimde de highpower 500w psu var bu işimi görürmü yükseltmem gerekirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skull16 -- 13 Eylül 2013; 1:51:13 >
  • skull16 kullanıcısına yanıt
    8gb 1600MHz hayli hayli yeter. Ekran kartı nedir? Ona göre bakalım psu'ya ama değiştirmeniz gerekebilir muhtemelen. Risk almamanız için.
  • quote:

birde bişey daha sormak istiyorum,8 gb 1600 mhz lik bir ram idealmidir 16 gb çok mu olur? şuanki sistemimde de highpower 500w psu var bu işimi görürmü yükseltmem gerekirmi?

Oyun icinse 8gb yeterlidir Ekran kartınızı bilmedigim icin psu ya birsey diyemeyecegim.
  • iyi guzel bi islemci ama keske 8320 alsaydin cekirdekleri daha taze hwhheeeheheh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir önceki mesajımda ekran kartı tavsiyesi isteğimde var,yani önereceğiniz karta göre psu yetermi? yetmez derseniz corsair 400r 750w ye yönelicem sanırım ondaki psu hayli hayli işimi görür.
  • quote:

bir önceki mesajımda ekran kartı tavsiyesi isteğimde var,yani önereceğiniz karta göre psu yetermi? yetmez derseniz corsair 400r 750w ye yönelicem sanırım ondaki psu hayli hayli işimi görür.

300R yada 400R'a yönelin en iyisi. O psu yetersiz kalır çünkü

• quote:

quote:

bir önceki mesajımda ekran kartı tavsiyesi isteğimde var,yani önereceğiniz karta göre psu yetermi? yetmez derseniz corsair 400r 750w ye yönelicem sanırım ondaki psu hayli hayli işimi görür.

400R baya hoşuma gitti ama psu lu modelin psu su nasıldır hiç bilgi bulamadım bu konuda, psu suz alıp iyi bir 750watt psu mu almak iyidir yoksa direk o model alınabilirmi?
  • quote:

quote:

quote:

400R baya hoşuma gitti ama psu lu modelin psu su nasıldır hiç bilgi bulamadım bu konuda, psu suz alıp iyi bir 750watt psu mu almak iyidir yoksa direk o model alınabilirmi?

Alın direk. Corsair psu'lar kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dravenn

quote:

birde bişey daha sormak istiyorum,8 gb 1600 mhz lik bir ram idealmidir 16 gb çok mu olur? şuanki sistemimde de highpower 500w psu var bu işimi görürmü yükseltmem gerekirmi?

1000 TL'ye alabileceğin en iyi kartlar bunlar. Ama en az 600 Watt kaliteli ister.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11197-03-40g-hd7970-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63644

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60302-10p-gtx670-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60279

Kullandığım kart: Önerimdir...
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2t-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-top-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64019

Eğer referans kart tasarımını seviyorsan (benim gibi)

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60301-10p-gtx670-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60278#allImages

Bu kartlar için de bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549
    vatanda stoklara girmiş bugün kaçırmadan aldım 750 tl den.beni 4-5 sene rahat götürür herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skull16 -- 18 Eylül 2013; 0:10:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.