Şimdi Ara

AMD FX8320 CPU FREKANS OTOMATIK DURUMDA KITLENIYOR- CPU FREKANS 2.5 GHZ NORMAL CALISIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2200 yapınca wındows logosundan kıtlenıyor suanda 2400 kullanıyorum oyuzden , xmateg sogutucuyu yenıden monte ettım yenı aldıgım macunla bosta 38 -36 derece dustu ısınması cok hızlı oluyor 60 dereceye 40-50 sn cıkabılıyor
    gta 5 actıgımda full detay 20 dak sonra kıtlenıyor sıcaklı 60 sevıyesınde buyuk ıhtımalle ıslemcı sogutamıyor galıba
    kule tıpı kesın cozum olur degılmı
  • gta5 korsansa bir sure sonra bende de kilitleniyordu 60 derecede kilitlenmez makine millet 90 dereceden bahsediyor hadi 80 olsun.sicaklik yaninda ses sorunun da varsa pahali degil benim onerdigim sogutucu ve sicaklik sorunun da olmaz ama sogutucuyu alirsin yine 20 dakikada 55 derecede kitler sonra niye boyle oldu deme.
  • kıtlense aynı degerlerde stok fanda saatlerce oynadıgım oyunlarda sorun yasardım buyuk ıhtımalle xmateg sogutucu kaynaklı sıparıs verdım dedıgın urunU fıyat uygun aynı ıslemcıyle kullanan kısılerın yorumları ıyı bakalım yarın montaj yapıcam
  • aynı ıso gta 5 oyunu arkadas notebook uzerınden full detay 1 saat kıtlenmeden oynuyor oyunla ılgısı yok gıbı fandan olsunda sorun degıl
  • tavsiye ettigin sogutucuyu aldim kitlenme sorun cozuldu bosta 25 derece 4 oyun gta5 dahil ayni anda actim sicaklik 45 gecmedi bu fiyata mukemmel tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ise yaramasina sevindim gule gule kullan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.