Şimdi Ara

amd hd 7850 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kasa dışında sıkıntı yok. Benim bir deneyimim yok ama kimse kasada frisby ve everest önermiyor. Parçaları ayrı yerlerden ucuza buluyorsanız öyle alın. Yoksa toplu haldede vatan genel olarak pahalıdır. 1050 ekran kartını da tek fanlı alın. Daha ucuza oluyor yani. Aynı fiyatsa boşverin. Zaten ısınmayan bir kart olduğundan sorun çıkmaz tek fandan.
  • kasa değişir sıkıntıyı yok :D vatan pahalı olduğu halde 2000 tl olmadı bile daha ucuza 1800 e bile bulunur belki bide dolar düşşe oh :D
  • UMUTCANAL17 U kullanıcısına yanıt
    Resimdeki steam arkadaşın ünlü oldu :D millet ekler şimdi trollüğüne. Bu arada dedim mi bilmiyorum. 1050ti ile rx 470 aralarında çok fiyat farkı olmadığı için biraz alınması mantıksız bir ekran kartı. Rx 470 bariz bir şekilde güçlü yani. Ama rx 470 e çıkınca da güçlü olduğundan i5 6400 ün altı hata olur orası var. g4560 fiyatı baya hoş işlemci ama i5 6400 e çıkınca da şu zamanda ryzeni beklememek hata olur falan. Öyle bir zincire gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Şubat 2017; 20:22:19 >
  • G4600 al derim g4560 yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwert7610 kullanıcısına yanıt
    yaza alıcam inş o zaman 2000 tl ye en iyi performansı neler veriyorsa onlar alını ama hiç belli olmaz belki 2 ay sonrada alabilirim
  • amd ryzen de pahalı bekleniyor fiyatlar hep 199 dolar üstü
  • UMUTCANAL17 U kullanıcısına yanıt
    O islemcilerin cogunun rakibi 6900k 5960x 5820k falan da ondan. 1400x mesela bence 7700k ya rakip olacak islemci. 200 dolar fiyati var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakcaz artık zaten benim amacım cs go sistemi bide ara ara gta 5 oynamak sıkılınca :D güçlü sistemi askerden dönünce toplıcam :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.