Şimdi Ara

AMD HD RADEON 6570 DRİVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum en kanser türden, aradım taradım yorumlara forumlara baktım fakat bir cevap bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır. (Umarım)

Yeni bir ekran kartı aldım elbette düşük bir ekran kartı AMD Radeon HD 6570 kartımın markası.
    Ne kadar güncellersem güncelliğim olmuyor güncel olamıyor bi türlü meret şey.
    Kendi sitesinden Otomatik Bulucuyu indiriyorum güncel diyor.
    Manuel indirip kuruyorum yine güncel diyor.
    Fakat bazı oyunlardan ekran kartımın son sürümünü indirmemle alakalı uyarı alıyorum.
    Crimson driver indirdim orda sürekli güncel sürüm olduğunu gösteriyor fakat ne kadar indirsem kursam da fayda yok yine yine hala güncel sürüm var diye göstermeye devam ediyor.
    Benim sorunum nedir Allah için birileri yardımcı olsun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sethneil -- 5 Haziran 2024; 4:33:0 >

• Birileri yardım etsin Allah rızası için ya ne yaptıysam çözemedim, güncelliyorum artık o kadar güncelledim ki henüz çıkmamış sürümü yükledim zamanda yolculuk yapıp ama nafile hala güncel değil hatası alıyorum..
  • İşletim sistemine ve kaç bit olduğunu belirt.
    Birde anakart ve BIOS sürümünü belirt.
  • Bazı oyunlardan böyle bir uyarı alıyor olabilirsin, ama bu kartın suçu değil, tek sorun kartın atık güncelliğini yavaş yavaş yitiriyor olması. Yinede pek çok oyunu oynarsın ama en son çıkan oyunlar için uygun bir kart değil. Zaten en son driver 3/1/2016 tarihli, yani AMD nin sürekli driver güncellemesi yapmadığı bir model ne yazık ki. Bunu elden çıkartıp, üstüne biraz daha ekleyip en aşağı AMD 7870 XT gibi bir karta geçebilirsin.
  • Bu sürüm mü yüklü ?

Catalyst Software Suite 15.7.1

Eğer bu yüklü ise o zaman zaten en güncel sürümü kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxToni

Herkese merhabalar arkadaşlar.
    Benim sorunum en kanser türden, aradım taradım yorumlara forumlara baktım fakat bir cevap bulamadım belki burada bana yardımcı olabilecek birileri vardır. (Umarım)

Yeni bir ekran kartı aldım elbette düşük bir ekran kartı AMD Radeon HD 6570 kartımın markası.
    Fakat bazı oyunlardan ekran kartımın son sürümünü indirmemle alakalı uyarı alıyorum.
    Crimson driver indirdim orda sürekli güncel sürüm olduğunu gösteriyor fakat ne kadar indirsem kursam da fayda yok yine yine hala güncel sürüm var diye göstermeye devam ediyor.

sorun yok cunku 6xxx serisine yeni nesil crimson surucu destegi yok

en son catalyst neyse onda kalacaksin uste guncelleme alamayacaksin
    kart eski yani yeni oyunlarda dogal olarak guncel crimson isteyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Kasım 2016; 18:13:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

quote:

Orijinalden alıntı: TxToni

Herkese merhabalar arkadaşlar.

sorun yok cunku 6xxx serisine yeni nesil crimson surucu destegi yok

en son catalyst neyse onda kalacaksin uste guncelleme alamayacaksin
    kart eski yani yeni oyunlarda dogal olarak guncel crimson isteyebilir.

Evet sorunu şimdi anladım sorun tamamen AMD'nin bu kart için güncelliğini korumaması.
    Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Yalnız bu tecrübemden şunu çıkardım, ekran kartı alıcaksan AMD değil Nvidia alıcaksın.

Hocam peki şu saatten sonra bir güncelleme çıkarma ihtimallari yoktur diye düşünüyorum ?

• Hiç sanmam ama belki bunu aşmak için nette modifiye sürücü falan bulunabilir. Alırken en azından 7 serisi alman iyi olurdu

Nvidia da eski nesilde desteğini kesiyor. Sürücü numarası güncelleniyor diye eski kartlara tam destek veriyor gibi görünmesn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.