Şimdi Ara

AMD HD7670 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle elimde Toshiba satellite laptop var bugün ekran kartımı güncellemeye çalıştım amd nin sitesinden indirdiğim driver ekran kartıma göre değil hatası verdi halbüki seçerken doğru seçtim. daha sonra amdnin dosyalarını sildim ve toshibanın sitesinden amd driverini indirdim şimdi de setup hiç açılmıyor bu sorunu çözmenin bi yolu yokmudur yardımlarınızı bekliyorum amdnin dosyalarını sildikten sonra tekrardan amdnin sitesinden driveri sildim aynı hatayı verdi
    not başlıkta m yanlış yazmışım ekran kartı HD7670M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkansiyus1 -- 30 Nisan 2013; 22:50:18 >

• amd nin driver unistall proğramı ile ilk önce güzelce driverları temizleyin pc yeniden başlattıkdan sonra laptop üreticisi toshiba sitesinden en günceli indirip kurun. sorun düzelir. birde hocam ben mesela driver çıktıgı zaman sanırım 13.1 idi indirmiştim ve direk üstüne kurdum. sorunda olmamştı, bazen sorun olabiliyor. yüklediğim pc laptop idi ve 2 ekran kartı vardı diğeri intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 30 Nisan 2013; 23:08:50 >
  • toshibadan indiriyorum dosyaları zipten çıkardıktan sonra tinstall diye bi program açılmaya çalışıyo ama uyumluluktan galiba açılamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.