Şimdi Ara

AMD-INTEL'in argesinde çalışmak için ne yapmamız lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Türkiye de anca promotör , saha sorumlusu , intel ürünleri tanıtım görevlisi olabilirsin.

Ama yurt dışı kampüsleri ve iş ortamları için öncelikle yurt dışında ikamet istiyorlardır tahminimce.

Üniversite mezunu ve ilgili alanlarda tecrübe istiyordur mutlaka.

intelde çalışalım da intel türkiyeyi arayıp insan kaynaklarıyla mı görüşeyim dersin

İntel Promotör , Saha sorumlusu , Tanıtım Görevlisi Gibi Görevler için tamamen ajanslarla çalışıyor.

Eyer Türkiye de intel markası üzerine çalışmak istersen firmalar ajanslarla anlaşmış durumda.

İş imkanları için ajanslarla görüşerek onlarla ilk görüşme sonrasında tercih edilirsen ajans üzerinden çalışıyor görünerek intel markasını tanıtıyorsun.

İntel merkezli iş imkanları için doğrudan firma ile temasa geçebilirsin.

Hoca yurtdışına gidip argede çalışmak istiyorum bunu nasıl yapacağım ki bkz Cevat yerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye de anca promotör , saha sorumlusu , intel ürünleri tanıtım görevlisi olabilirsin.

Ama yurt dışı kampüsleri ve iş ortamları için öncelikle yurt dışında ikamet istiyorlardır tahminimce.

Üniversite mezunu ve ilgili alanlarda tecrübe istiyordur mutlaka.

intelde çalışalım da intel türkiyeyi arayıp insan kaynaklarıyla mı görüşeyim dersin

İntel Promotör , Saha sorumlusu , Tanıtım Görevlisi Gibi Görevler için tamamen ajanslarla çalışıyor.

Eyer Türkiye de intel markası üzerine çalışmak istersen firmalar ajanslarla anlaşmış durumda.

İş imkanları için ajanslarla görüşerek onlarla ilk görüşme sonrasında tercih edilirsen ajans üzerinden çalışıyor görünerek intel markasını tanıtıyorsun.

İntel merkezli iş imkanları için doğrudan firma ile temasa geçebilirsin.

Hoca yurtdışına gidip argede çalışmak istiyorum bunu nasıl yapacağım ki bkz Cevat yerli

Örnek Cevat yerli ise öncelikle onun gibi yurt dışına çıkman gerekir.

Daha sonra vatandaşlık ve ardından gerisi sana kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.