Şimdi Ara

AMD İŞLEMCİ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben size işlemciden çok bir SSD disk önerisinde bulunmak istiyorum athlon x4 lerle phenom x4ler arasında çekirdek gücü performansı çok değildir... photoshopda sıkıntı yaşamışsınız büyük dosyalarda bunun nedeni harddisktir işlemci değil... işlemcinizi 3.4 ghz gibi bir değere overclock edip SSD disk alınız o bilgisayar daha size uzun süre hizmet edecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Ben size işlemciden çok bir SSD disk önerisinde bulunmak istiyorum athlon x4 lerle phenom x4ler arasında çekirdek gücü performansı çok değildir... photoshopda sıkıntı yaşamışsınız büyük dosyalarda bunun nedeni harddisktir işlemci değil... işlemcinizi 3.4 ghz gibi bir değere overclock edip SSD disk alınız o bilgisayar daha size uzun süre hizmet edecektir...

evet bu da iyi bir yöntem, teşekkür ederim. Belkide hiçbir şey yapmadan bekleyip biraz para biriktirip imac veya mac mini almak daha iyi olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydesigner

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Ben size işlemciden çok bir SSD disk önerisinde bulunmak istiyorum athlon x4 lerle phenom x4ler arasında çekirdek gücü performansı çok değildir... photoshopda sıkıntı yaşamışsınız büyük dosyalarda bunun nedeni harddisktir işlemci değil... işlemcinizi 3.4 ghz gibi bir değere overclock edip SSD disk alınız o bilgisayar daha size uzun süre hizmet edecektir...

evet bu da iyi bir yöntem, teşekkür ederim. Belkide hiçbir şey yapmadan bekleyip biraz para biriktirip imac veya mac mini almak daha iyi olacak :D

para sıkıntı olmazsa mac mini candır :D ama suanki sorununuzun çözümü işlemci almak değil ssd disk almakla biter :) 250 lira kingston 120gb diskleri 60gb da 140 lira falan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP
    pek bulunmuyor tek tuk onun da tanidiklisini getlisini bulmak zaten cok zor.170 filan istiyorlar.gecen sene sifir 965 200'den satildi millete onerdim bir tane almadim ona yanarim.

Aklımı seveyim.

En son dolar ucuzken (1.84 filandı) jticaretten sıfır 965 Be işlemciyi 174 TL fiyata 5 tane almıştım. 5 tane de 142 liradan X4-640.
    İyi para yaptım bunlardan.

Kalsaydı verirdim ama çoktan sömürdüler beni.
    Elde sadece X2-550BE kaldı eski kullandığım. (4 çekirdek açık, 4.2 GHz gördü)

Aynen dediğiniz gibi.
    Zamanında giriş ile alt orta seviyede X4-640 ile X4-965 BE rakipsiz kaçırmayın dedik, millet gitti G2020 filan aldı. Hatta FX-4100 alan tipler çıktı.
    Şimdi bayağı bir duvar hasarı vardır sanırım.

Şimdi de para olsa DRR3 stoklayacam. Çok satılanlar.
    ------------------------------------------------------------------------------
    252 TL = 2x4 GB 1600-9 Kingston HyperX Genesis LP (vatan %30)
    223 TL = 2x4 GB 1600-9 Kingston HyperX Genesis LP (jticaret)

----------

254 TL = 2x4 GB 1600-9 Corsair Vengeance LP (vatan %30)

214 TL = 2x4 GB 1600-9 Corsair Vengeance LP (jticaret)
    197 TL = 2x4 GB 1600-9 Kingston HyperX Blue LP (jticaret)
    179 TL = 2x4 GB 1600-9 Kingston HyperX Bulk LP (jticaret)

----------

126 TL = 4 GB 1600-9 Corsair Vengeance LP (vatan %30)
    124 TL = 4 GB 1600-9 Kingston HyperX LP (vatan %30)

114 TL = 4 GB 1600-9 Corsair Vengeance LP (jticaret)
    105 TL = 4 GB 1600-9 Kingston HyperX LP (jticaret)
    ------------------------------------------------------------------------------
    Vatanın %30 halinden bile ucuzlar.
    Dolar böyle giderse iyi para çıkar burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 27 Aralık 2013; 15:09:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.