Bildirim
AMD İŞLEMCİLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Athlon güzel işlemci -
Athlon güzel işlemci felaket bişey hemde 3700 Mhz ve 64 bit olması çok iyi -
Athlon 64 3700+ (2400 MHz 128/1024 KB)
-
Sıralama yaparsak,
1-AMD FX işlemciler
2-AMD X2
3-AMD 64 s939
4-AMD 64 s754
5-AMD Sempron S462 -
teşekkürler arkadaşlar sağolasınız ama son cvp yazan arkadaş amd athlon 64 3700+ bu sıralamanın nersinde zirvesindemi zeminindemi anlamadım baya bi serisi var sepron athlon turion hangisi daha iibilen farmı intelle karşılaştırırsak performan bakımından hangisi daha üstün bilen varsa lütgen cvplasın -
http://www.tomshardware.com.tr/cpu/20050119/index.html sayfasında bir gezin. Aradıklarını bulursun... -
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim_bolat_05
teşekkürler arkadaşlar sağolasınız ama son cvp yazan arkadaş amd athlon 64 3700+ bu sıralamanın nersinde zirvesindemi zeminindemi anlamadım baya bi serisi var sepron athlon turion hangisi daha iibilen farmı intelle karşılaştırırsak performan bakımından hangisi daha üstün bilen varsa lütgen cvplasın
Bahsettiğin işlemcinin soket yapısına bağlı bu, ama dediğin işlemci AMD X2 lerin 1 altı olur sıralamada! -
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim_bolat_05
BANA AMD İŞLEMCİLER HAKKINDA BİLGİ VEREBİLECEK VARMI ?
AMD Athlon 64 3700+ BU İŞLEMCİ NASI BİŞİ TURİON MU İİ ATHLON MUU??
TURION amd nin mobil islemcisidir yani laptop larda kullanılır...ATHLON ise masa ustu pc lerde kullanılan bir islemcidir...aslında islemci alırken dikkat etmen gereken 64 bit,1mb yada daha fazla L2 ye sahip olmasi ve cekirdek hıznın fazla olmasi...bu kadar.....(tabi destekledikleri komut setleride onemli) -
arkadasim aslinda intel e gore maddi olarak ucuz ve tavsiye edilen bir marka fakat cok isittigini soyluyor ben intel kullaniyorum ama genede sana kalmis fazla fan takarsan sorun cikmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X