Microsoft, 64 Bitlik Programların BETA versiyonunu çoktaan çıkardı demişsiniz BÜYÜK harflerle hemde ,neden bold ise artık :D
açıkçası beta versiyon beni bağlamaz kullanamadığım bir teknolojiye para vermem ben bu arada intel fanatiği falan da değilim kim daha iyisini yaparsa helal olsun derim ki amd de kullanmışlığım var :)
ha ayrıca amd 64bit te platform değiştirmeye hazırlanırken şu anda 64bit almak luzumsuz olur sonra soket 423 platformu gibi ucube işlemciler olarak elimizde kalırlar.
bi de anlayamıyorum ne demek abetle iştigal ya ben orda arkadaşa kızdığım için kullandım o kelimeyi devamlı yazdıklarıma abestle iştigal derseniz bende size derim ki madem abestle iştigal neden cevap yazıyorsunuz :D eğer yazıyorsanız bu topikte hep beraber abestle iştigal ediyor oluruz,bilmiyorum anlatabiliyor muyum :)
@ kunteper Çok şükür hangi kelimeyi, nerede, ne için ve kaç kere kullanacağıma karar verebilecek durumdayım. Seninle kişisel hiç bir problemim yok. Biraz sakin ol. Anlamsız tartışmaya gerek yok. Intel henüz 64 bit işlemcileri masaüstü platformuna taşımanın erken olduğunu açıklamıştı hatırlarsanız. Bu karşılaştırma tıpkı pentium işlemci ile pentium pro işlemciyi karşılaştırmaya benziyor. Intel'de lutfedip masaüstü sistemlere 64 bit işlemci üretirse sağlıklı yorum yapabiliriz ozaman. Ama ozamana kadar kral AMD. Daha ortalıkta görünmeyen bir işlemci için bu tarz bir yaklaşım sergilersen fanatizm peşinde olduğunu düşünürüm. Ortada olanlarla konuşacaksan buyur konuş. Sözlerimi de yanlış anlama. Dediğim gibi seninle bir sorunum yok. Bilmeden kırdıysam kusura bakma.
Sonuç P4 C serisi işlemciler yada Barton'lar şu aşamada en mantıklı işlemcilerdir. Gerisi bana göre hikayedir. Parası olan istediğini alır. Gönlüm Barton'dan yanadır. Nokta.
alıntı:Çok şükür hangi kelimeyi, nerede, ne için ve kaç kere kullanacağıma karar verebilecek durumdayım.
evet sen istediğin yerde kullanmaya karar verebilirsin ama benim yazımından alıntı yapıp abetle iştigal diyemezsin.
neyse uzatmanın anlamı yok herkes görüşünde özgür zaten ben fikirlerinize birşey demiyorum deme hakkımda yok burda karşılıklı fikir alışverişi yapıyoruz bana sadece kelimenin kullanılma tarzı ters geldi neyse no problem [frndsp]
@kunteper Ters gelmesin. Niyetim terslemek yada polemik yaratmak değildi. Sorun yok. [frndsp]
<font color='red'>HEYYTTTTTTT</font id='red'>
Yetsin gayri bu polemikler benim bildiğim her ay AMD -- İNTEL kapışması yaşanır..O kadar AMD kullanıcısını ve testçilerin tasdikiyle AMD nin ucuz güvenilir ve hızlı olduğu ortada ..Neden bu kadar gürültü patırtı hala.. VEsselam..
amd 2500+ da sorun çıkmaz orjinal fanı ile...
delinin biri kuyuya taş atmış.... bu sayfa bu ata sözüne yakışır....
şu potspot üyesinin yazdıgı şeyleri!!!! cevap olarak kabul etmiyorum.... Ben Amd işlemcisini kotulemiyorum.. Ben Intel hayranı da degilim ve Belirtiğim gibi amd lerin intel işlemcilerden kat kat hızlı oldugunu, Normalde tercihimin amd olacagı , fakat biraz okuduklarım ve diger arkadaslardan edindiğim bilgilere gore amd nin bazı eksileri oldugunu .......(belki yanlış bilgi edinmiş te olabilirim.) onun için amd nin özelliklerini ,performans olabilir, intel ile karşılaştırmaları gibi reel bilgiler istemiştim.. mantıklı cevaplar için herkese cok teşekkür ediyorumm..
Amd ruleZzZz
idris arkadaşımıza verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum ama.. spekülatif... ön yargısını cok yadırgadım... ben burda ortalığı karştırmak veya hayali şeyler uydurup intel işlemcisini amd nin üzerine cıkarmak değil. yada amd işlemcisini performansının cok altında gostermek amacım degil. amd işlemcisi gercektten her yönüyle kayda deger bir işlemci.. aldıgım cevaplar onu gosteriyor... Hepinize iyi çalışmalar..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alsat</i> <br />delinin biri kuyuya taş atmış.... bu sayfa bu ata sözüne yakışır....