ekran kartını biraz kısıp bir soğutucu veya ssd alınabilir. f/p kralı bir işlemcidir fakat artık darboğaza takılıyor fx6300
8350 nasıl?
bu forumun efsane tartışma konusudur, rengimi belli etmeyeyim fanboy demesinler i5 4460 ile fx8350 aynı fiyat segmentinde şuan, intel daha verimli ve yeni, amd daha güçlü fakat eski hangisini seçersen.
AMD güçlü mü ?
İşlemci odaklı render dersen haklısın fakat oyunlarda 4460 8320' ye
henüz çok çekirdek desteği istenen gelişmeye ulaşamadı o yüzden intel amd'yi fakat amd alanlar geleceğe yatırım yaptık diyerek umut içinde bekliyor, bakalım görelim ben zaten arkadaşa intel bir sistem tavsiye ettim
quote:
Orijinalden alıntı: TR1M4Y
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XHEMAILI
quote:
ekran kartını biraz kısıp bir soğutucu veya ssd alınabilir. f/p kralı bir işlemcidir fakat artık darboğaza takılıyor fx6300
8350 nasıl?
bu forumun efsane tartışma konusudur, rengimi belli etmeyeyim fanboy demesinler i5 4460 ile fx8350 aynı fiyat segmentinde şuan, intel daha verimli ve yeni, amd daha güçlü fakat eski hangisini seçersen.
AMD güçlü mü ?
İşlemci odaklı render dersen haklısın fakat oyunlarda 4460 8320' ye
henüz çok çekirdek desteği istenen gelişmeye ulaşamadı o yüzden intel amd'yi fakat amd alanlar geleceğe yatırım yaptık diyerek umut içinde bekliyor, bakalım görelim ben zaten arkadaşa intel bir sistem tavsiye ettim
2013 yılında dayattılar 6300'ları 8350'leri OOO baba bak ilerde oyunlara tek atıcaksın diye Yıl oldu olacak 2016 3 yıldır tık yok çoklu CPU çekirdeği kullanımında.
amd almak daha mantıklı bence neden derseniz çok çekirdek dx 12 de çok fayda sağlanacak diyorlar bu demek oluyor ki dx 12 de amd coşacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme