Şimdi Ara

Amd işlemcileri nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: TR1M4Y

quote:

Orijinalden alıntı: XHEMAILI

quote:

ekran kartını biraz kısıp bir soğutucu veya ssd alınabilir. f/p kralı bir işlemcidir fakat artık darboğaza takılıyor fx6300

8350 nasıl?

bu forumun efsane tartışma konusudur, rengimi belli etmeyeyim fanboy demesinler
    i5 4460 ile fx8350 aynı fiyat segmentinde şuan, intel daha verimli ve yeni, amd daha güçlü fakat eski hangisini seçersen.

AMD güçlü mü ?

İşlemci odaklı render dersen haklısın fakat oyunlarda 4460 8320' ye

henüz çok çekirdek desteği istenen gelişmeye ulaşamadı o yüzden intel amd'yi fakat amd alanlar geleceğe yatırım yaptık diyerek umut içinde bekliyor, bakalım görelim ben zaten arkadaşa intel bir sistem tavsiye ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XHEMAILI

quote:

ekran kartını biraz kısıp bir soğutucu veya ssd alınabilir. f/p kralı bir işlemcidir fakat artık darboğaza takılıyor fx6300

8350 nasıl?

bu forumun efsane tartışma konusudur, rengimi belli etmeyeyim fanboy demesinler
    i5 4460 ile fx8350 aynı fiyat segmentinde şuan, intel daha verimli ve yeni, amd daha güçlü fakat eski hangisini seçersen.

AMD güçlü mü ?

İşlemci odaklı render dersen haklısın fakat oyunlarda 4460 8320' ye

henüz çok çekirdek desteği istenen gelişmeye ulaşamadı o yüzden intel amd'yi fakat amd alanlar geleceğe yatırım yaptık diyerek umut içinde bekliyor, bakalım görelim ben zaten arkadaşa intel bir sistem tavsiye ettim

2013 yılında dayattılar 6300'ları 8350'leri OOO baba bak ilerde oyunlara tek atıcaksın diye Yıl oldu olacak 2016 3 yıldır tık yok çoklu CPU çekirdeği kullanımında.

• amd almak daha mantıklı bence neden derseniz
    çok çekirdek dx 12 de çok fayda sağlanacak diyorlar
    bu demek oluyor ki dx 12 de amd coşacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.