Kardeş Sen İntel'i falan geç.o sadece marka.başka bişe yok.sen performansa bak.benim ki sempron 3100+ ve 1800 mhz olmasına rağmen 360 mhz güçlendirdiğinde o pentium 4 3.6 yı geçiyo..bende senin gibi bi çıkmaza düştümüştüm bi ara.ama doğru kararı verdiğime inanıyom.
eeeeeeeee sanırım amd sanrım ıntel daha iyisini yapana kadar en iyisi bu(ki yapabilirse)
Çak apple g5 in laptop unu ne senin nede bizim başımız ağrısın
yada daha ayrıntılı bilgi istiyorsan forumun arama ozelligi var.sistem tavsiyelerini,testlerini,istedigin her seyi bulabilirsin.
EYVAH BAŞLADI YİNE AMD Mİ İNTELMİ DİYENLER
Yaw yeter yazmaktan bıktım 3200 tabiki 64bit olduğu için.Yakında işletim sistemide geliyor gümbür gümbür. 6600gt lerin PCI-E için olanlarından birini alabilirsin.
intel kullanıcısıyım ama bi dahaki sefere bende amd ye geciyorum
Yine söylüyorum , amd ve intel in artıları ve eksilerinin belirtildiği bir üst konu olana kadar bu devam edecek.
benim sana tavsiyem 64 bulabilirsen al gerçi eski o yuzden zor bulursun ama yakında tekrar çıkacakmış comadore64
Kardeş sen burdan bir sonuç çıkaramazsın. Sen tomshardware e gir ordan bak. Adamlar neden Amd 64 bit olduğunu çok güzel açıklamışlar.
ya arkadaşlar AMD yi bu kadar abartmayın
genel performans ta İNTEL çok daha iyi....
quote:
Orjinalden alıntı: Wishmaster
Atari al
amd al yada öl
quote:
AMD Athlon Xp 3200 64 Bit
böyle bir ürün mü var
tabii ki intel
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
böyle bir ürün mü var
sen bu urunun ne oldugunu anlamadıysan sana
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
quote:
quote:
böyle bir ürün mü var
dostum ban çekeceğine ürün isminin yanlış yazıldığını ifade etmen yeterli olacaktır, şayet ürünün ne olduğunu anlayıp anlamamak meselemiz değil.
G 5 al pişman olmassin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
quote:
quote:
böyle bir ürün mü var
dostum ban çekeceğine ürün isminin yanlış yazıldığını ifade etmen yeterli olacaktır, şayet ürünün ne olduğunu anlayıp anlamamak meselemiz değil.
burada bir yanlış anlaşılma var athlon XP serisi ile Athlon 64 serisi ayni seri üretim değil yani athlon xp 64bit diye bir CPU yok