Şimdi Ara

amd nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

quote:

bende de presscott var ısınma sorunu da yok ..athlon 2000+ vardı daha önceden cpu fanı yetiştiremiyordum
    sattım da kurtuldum..yarı fiyatına

PRESCOT VE ISINMIYOR HA İLGİNÇ BEN DEFAULTH 60 DAN AŞAĞI İNDİREMEDİM YÜKTE 80 E KADAR ÇIKTIĞINI GÖRDÜM BELKİ YAŞADIĞIN YER SERİNDİR BİLMİYORUM AMA PRESCOT LAR KİME SORARSAN SOR ISINMA PROBLEMİ VAR MALESEF

evt..idle da 37-40..load da ise 54 gördüm...tabii bunda kaliteli bir kasa ve iyi bir havalandırmanın da rolü var....
  • İYİ BİR SORU SORMUŞSUN ARKADAŞ AMD GERÇEKTEN İYİDİR YAPACAĞIN TEK ŞEY GÜZEL BİR CPU FANI ALMAN VE FANIN ALTINDAKİ KISIM KESİNLİKLE BAKIR OLANDAN OLSUN HİÇ PROBLEM YAŞAMAZSIN AMD DE İMZAYA BAKABİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: susgunkalp

amd yi tavsiye ederim ama şunu unutma amd yi sıcak ortamda tutmayacaksın çünkü çok ısınıyor ve pc nde bolca fan olacak

Eskide kaldı bu olay.
    Yeni amd'lerde böyle birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingphin

parası benim için önemli değil diyosan tabi ki p4;ama az param var ama cok sey istiyorum diyosan tabiki AMD yani amd yi tavsiye ederim

Az parayla çok şey istiyorsan AMD alacaksın. Para sorun değilse AMD X2 alacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

quote:

quote:

bende de presscott var ısınma sorunu da yok ..athlon 2000+ vardı daha önceden cpu fanı yetiştiremiyordum

PRESCOT VE ISINMIYOR HA İLGİNÇ BEN DEFAULTH 60 DAN AŞAĞI İNDİREMEDİM YÜKTE 80 E KADAR ÇIKTIĞINI GÖRDÜM BELKİ YAŞADIĞIN YER SERİNDİR BİLMİYORUM AMA PRESCOT LAR KİME SORARSAN SOR ISINMA PROBLEMİ VAR MALESEF

evt..idle da 37-40..load da ise 54 gördüm...tabii bunda kaliteli bir kasa ve iyi bir havalandırmanın da rolü var....

Benim AMD İnternet-Winamp+Virüs taraması+655639n! (Hesap makinesi işlemi)+Defrag aynı anda 45'i geçmedi. Kasa Colorsit o kadar kaliteli değil.

Bu arada AMD stok fanı Intelin fanlarından çok kaliteli ve sessiz. Benim eski celeron u soğutacam diye Kaç tane Presscot fanı denedim hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaras -- 18 Eylül 2005, 4:10:30 >

• abi bi format nasıl atılır bide amd mi intelmi soruları varya kıyamete kadar gıdecek.

yok o degıl mıllet kavga edecek sımdı

kardes sen kafana ve parana gore takıl ne deyım
  • quote:

quote:

3.0@3.6 / 45 derece kendi fanı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4 -- 18 Eylül 2005, 5:42:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.