Şimdi Ara

AMD'nin Zen 5 mimarisi, çekirdek bazında %40 performans artışı sunabilir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet ben de aldığım büyük resim kursunda öğrenmiştim bu bilgiyi, paylaşayım istedim. Büyük resmi görelim, görmeyenlere gösterelim. İyi forumlar.

• yaa daha yeni %50 artıştan bahsediliyordu şimdi %40 haberi okuyorum. anlaşılan her yeni nesilde olduğu gibi çıktığında %30 kazanım göreceğiz. 2 senede bir %30 performans artışıyla devamke.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Ortadakilerden biri de Intel'e geçsin.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Ryzen 7 8800X3D + RTX 5080 + 2TB Gen5 M.2 SSD = Turkish Airlines :)

• cleancoder C kullanıcısına yanıt

hocam gen5 e gerek yok gereksiz ısı ve para harcaması gen4 kc3000 yeterli onu da tek parça almam 1+1 olarak almak daha sağlıklı hatta +1 ini taşınabilir almak işte o zaman sırtçantalı busines class thy :D

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-14900k-raptor-lake-tested-at-power-limits-down-to-35-w/8.html

Sanırım Intel kullanıcıları optimize etmekten bi' haber oldukları için konusu açılmamış olabilir. UV ve standart ayarlarla sonuçlar ortada. Neyse her şeyde hep Intel birinci ve asla geçemez kimse onu çünkü senin firman  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %40 ile gelirse amd msrp lere bir 50$ daha eklenir. Mavisine hasta olduğum! intelim daha zen 4 tarafından p/w da ezilip benzer performansta 2-3 kat güç harcarken buna hiç dayanamaz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Nisan 2024; 20:5:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.