Evet ben de aldığım büyük resim kursunda öğrenmiştim bu bilgiyi, paylaşayım istedim. Büyük resmi görelim, görmeyenlere gösterelim. İyi forumlar. |
Bildirim
Evet ben de aldığım büyük resim kursunda öğrenmiştim bu bilgiyi, paylaşayım istedim. Büyük resmi görelim, görmeyenlere gösterelim. İyi forumlar. |
|
|
|
hocam gen5 e gerek yok gereksiz ısı ve para harcaması gen4 kc3000 yeterli onu da tek parça almam 1+1 olarak almak daha sağlıklı hatta +1 ini taşınabilir almak işte o zaman sırtçantalı busines class thy :D |
Sanırım Intel kullanıcıları optimize etmekten bi' haber oldukları için konusu açılmamış olabilir. UV ve standart ayarlarla sonuçlar ortada. Neyse her şeyde hep Intel birinci ve asla geçemez kimse onu çünkü senin firman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%40 ile gelirse amd msrp lere bir 50$ daha eklenir. Mavisine hasta olduğum! intelim daha zen 4 tarafından p/w da ezilip benzer performansta 2-3 kat güç harcarken buna hiç dayanamaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Nisan 2024; 20:5:4 > |