Şimdi Ara

AMD Opteron 3380 2.6GHz 8-core AM3+ 65W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Başlıkta belirttiğim işlemciyi arıyorum. Türkiye de nereden blabilirim getirenler yerler veya ikinci el satan var mı? Birde bilgisi olan arkadaşlara sorularım olacak. Server işlemcisi midir? Grafik ve montaj üzerine çalışıyorum. Birde msi 970a-g46 anakartla uyumlu çalışır mı ? İşlemci destek listesinde var ama kararsızım.
    Herkese iyi forumlar....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aleyküm Selam, 8 çekirdekli bir sunucu işlemcisidir, çok çekirdek isteyen uygulamalar için, 7/24 çalıştırılan sunucular için uygundur, az güç çeker. Ama Türkiye'de bulmanız çok zor, onun yerine Fx 8370 / Fx 8350 tercih edebilirsiniz. Bende Opteron 1216 var tabii benimki eski 2 çekirdekli bir işlemci ben zevk için aldım, am2 anakartlarda çalışıyor bendeki. Ebay üzerinden aldım bu tür sitelere bakabilirsiniz ama bulmanız zor dediğim gibi özellikle de Türkiye'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Arıyorum elimde fx 6300 işlemci var. Onu da satıp makıneyı ıs makınası olarak kullanmak ıstıyorum. Tabii ki ekran kartını da giriş seviyesi bir quadro yaparak. Araştırmalar devam ediyor bakalım

• xeon x56xx serisi al 6 core daha hesaplı dual cpu anakrt da bulursan gayet iyi olur tek cpu olarak x58 bir 1366soket anakart yeterli x5650 90 usd civarı
  • selamlar. Teşekkürler cevabın için sana da birkaç birşey soracağım bu xeon xserisi yeni nesil mi oluyor tam olarak bu opteron serisine göre avantajı altı üstü nedir acaba:?

• Birde dediğin platformun anakartlarını bulamadım hepsiburada da. Bildiğin yönlendirebileceğin adres var mı?

• sondan bir evvelki nesil diyebilirim ilk i serisi i3-5-7 lerin ilk soket kılıfı 1366 dı sonrasında 1156-1155 ler çıktı ve bahsettiğim server cpu larda o donemde piyasaya çıktı ve halen pek çok işletmenin server ının ve render pc lerinin belkemiğini oluşturuyor

1366 anakart stoklarda yok genelde x58 anakartlar amiral gemisi modelleri olarak mevcut düşük seviye si bile 120-130 usd den başlıyor

X5650

X58 ANAKART

anakartın daha ucuzlarıda bulunabilir ancak işlemcide link teki en ucuz üstelik 6.40 gt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 20 Eylül 2015; 18:14:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler kardeşim cevabın için son birsey daha tavsiye edeceğin anakart markası modeli var mı? Birde bu xeon işlemci yi türkiye de nereden temin edebilirm?

• akınjıs A kullanıcısına yanıt
    valla üstad tr de sah..den vb bakman lazım genelde ciddi yuksek fiyat çekiyorlar aliexp.. çok daha avantajlı ancak tek tek sayfalara bakman lazım ilanları takip etmek... ve kesinlikle get ile alışveriş yap
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-x58-ud3r-anakart-ve-intel-xeon-w3565-islemci-232079035/detay Arkadaşlar burada böyle bir sistem buldum. Elimde msı 970a-g46 anakart amd fx 6300 işlemci var birde 8 gb corsair ram. Sizce bu sistemi almalımıyım bu anakart yeni nesil i serisi işlemcileri destekler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akınjıs

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-x58-ud3r-anakart-ve-intel-xeon-w3565-islemci-232079035/detay Arkadaşlar burada böyle bir sistem buldum. Elimde msı 970a-g46 anakart amd fx 6300 işlemci var birde 8 gb corsair ram. Sizce bu sistemi almalımıyım bu anakart yeni nesil i serisi işlemcileri destekler mi?

çok fark hissedemezsiniz 6.80gt değeri ve 12mb L2 cache olan cpu lara yöneliniz 6 core en az 6 threads toplam 12 core olanlar mevcut (xeon x5650-x5680) daha alt seviyelere yonelmektense elinizdekini kullanınız

/>

AMD Opteron 3380 2.6GHz 8-core AM3+ 65W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 28 Eylül 2015; 1:33:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.