benim sistem başlıkta yazdığım gibi p2 x4 940 işlemci 3400 mhz de çalışıyor 8 gb da ddr2 ram var ekran kartı gerektiren bir oyun oynamıyorum , şimdilik onboard kullanıyorum işlemciyi zorlayacak simulasyonlar yapıyorum . çokca matematiksel işlemler yapan simulasyonlar , mathlab türü istatistik programları , bir simulasyonun 5-6 saat sürdüğünü düşünün karşımda 2 seçenek var upgrade için,
1- amd nin hızlı bir işlemcisi + ddr3 ram 8gb + anakart 2- 15 yada i7 işlemeci 8gb ram +anakart
bu seçeneklerden ciddi bir performans farkı alırmıyım , yada oc yi biraz daha kasıp 3800mhz de sistemi kullanmaya devam edeyimmi seçenekler için de öneri yaparsanız sevinirim , işlemci anakart ram şeklinde , f/p yi gözönünde tutarak tabii 2000 yada altında bir bütce ayırmak istiyorum
teşekkürler iyi bayramlar
clampC
kullanıcısına yanıt
Hocam bu sizin sölediğiniz programlarda max performansı intelde alırsınız. İ7 4790K 900 TL Msı z97 mate 230 TL 8 gb ram yeterse 250 TL 16 gb isterim dersen 500 TL yi tutar. Ekran kartı istersen r9 280 fp dir 590 TL civarı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
peki benim mevcut sistemle arasında ciddi bir fark hissedermiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme