Şimdi Ara

AMD patronu ağzından kaçırdı, Windows 10 Temmuz sonunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turist55

akıllı telefonlar tabletler varken oyuncular dışında kimsenin windows10a para vereceğini sanmıyorum pc sektörü gidici

Seningibi düşünenlerin aldığı pcler hazır pcler zaten bunlardada mevcut bir windows sürümü oluyor orjinal. microsoft zaten burdan hakkı olanı alıyor. diğer kısımlar şirketler, devlet kurumları ve bizim gibi korsana pabuc bırakmayan pc kullanıcıları. bizde zaten yeni sürüme zamanı geldiğinde geçiyoruz.
    PC sektörünü dediğin gibi akıllı telefonlar bitiremez ama yaralar ki yaraladıda. Konsolları bile yeterince güçlü yapmadılar ki pc sektörü yara almasın diye benim görüşüm bu.

• 4k ekranlar için windows 10 şart bide dx 12 olayı tuzu biberi düşünsenize benim gibi bir 4k ekranınız 2k da oynadığınız oyunu 4k da oynayacaksınız eğer dx 12 de vaadedilenler yapılırsa

• W7 kullanıcıları olarak ücretsiz güncelleme alacak mıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciyusu

4k ekranlar için windows 10 şart bide dx 12 olayı tuzu biberi düşünsenize benim gibi bir 4k ekranınız 2k da oynadığınız oyunu 4k da oynayacaksınız eğer dx 12 de vaadedilenler yapılırsa

4k ekranı olduğunu söylemişmiydi ?
  • quote:

akıllı telefonlar tabletler varken oyuncular dışında kimsenin windows10'a para vereceğini sanmıyorum
    pc sektörü gidici

Ufacık ekranlarda nasıl zevk alırsınız şaşıyorum! Söz konusu sadece oyun olsa herkes gider konsol alırdı. Kompleks işlemleri yapmak için notebooklara ve masaüstü sistemlere ihtiyaç duyuyor insanlar. Tablette bir render almayı dene bakalım... Netbook'lar gibi tabletlerin de sonu gelecektir. Tabi şu dönemde tablet-akıllı telefon ayrımı yapmakta zorlanıyoruz. Akıllı telefonlar amaçlarının dışına çıkarak devasal boyutlara ulaştı. Üst seviye android telefonlara bak. 5 inc altı yok neredeyse. Lanet kapitalizm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 24 Nisan 2015; 17:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

AMD uzun zamandır sessiz. Ne yapıyorlar acaba içeride? Yeter artık bu intel ve nvidianın sömürdüğü. Devrim niteliğinde bir tasarım ile çıksanız ortaya, buradayız deseniz. Mantle sayesinde dx12 çalışmaları hızlandı.

2. çoğul(belki tekil) şahsı öyle bir yerde kullanmışsın ki bi an acaba AMD yöneticileri de donanımhaber mi takip ediyor dedim kendi kendime :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

akıllı telefonlar tabletler varken oyuncular dışında kimsenin windows10'a para vereceğini sanmıyorum
    pc sektörü gidici

Ufacık ekranlarda nasıl zevk alırsınız şaşıyorum! Söz konusu sadece oyun olsa herkes gider konsol alırdı. Kompleks işlemleri yapmak için notebooklara ve masaüstü sistemlere ihtiyaç duyuyor insanlar. Tablette bir render almayı dene bakalım... Netbook'lar gibi tabletlerin de sonu gelecektir. Tabi şu dönemde tablet-akıllı telefon ayrımı yapmakta zorlanıyoruz. Akıllı telefonlar amaçlarının dışına çıkarak devasal boyutlara ulaştı. Üst seviye android telefonlara bak. 5 inc altı yok neredeyse. Lanet kapitalizm.

render ve yazılım işlemleri için firmaların kendine ait işletim sistemleri var windows kullanmıyorlar
    bu işler arz talep meselesi kaç arkadaşın pcde render yapıp yazılımla uğraşıyor? Ben burada telefon yada tablet fanboyluğu yapmıyorum sadece gerçekleri açıklamaya çalışıyorum ve oluşan bu hassasiyet komik.

• ağzından kaçıra kaçıra windows un çıkış tarihini mi kaçırmış
  • AMD patronu ağzından kaçırdı: Windows 10, temmuz sonunda.
    10 Temmuz gibi durmaması için :P

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: Turist55 akıllı telefonlar tabletler varken oyuncular dışında kimsenin windows10a para vereceğini sanmıyorum pc sektörü gidici
    Ufacık ekranlarda nasıl zevk alırsınız şaşıyorum! Söz konusu sadece oyun olsa herkes gider konsol alırdı. Kompleks işlemleri yapmak için notebooklara ve masaüstü sistemlere ihtiyaç duyuyor insanlar. Tablette bir render almayı dene bakalım... Netbooklar gibi tabletlerin de sonu gelecektir. Tabi şu dönemde tablet-akıllı telefon ayrımı yapmakta zorlanıyoruz. Akıllı telefonlar amaçlarının dışına çıkarak devasal boyutlara ulaştı. Üst seviye android telefonlara bak. 5 inc altı yok neredeyse. Lanet kapitalizm.

Microsoft bile windows'u tablet sektörüne hazırladı. Pc sektörü gitmez elbet ama dünyanın çok büyük bir kısmının render işleri ile uğraşmadığı aşikar. İnsanlar artık mobiliteye önem veriyorlar.

• quote:

pc sektörü gidici

Tablette render al, katı model tasarla, her türlü kodu çalıştır sonra ölmüş de.

Hatta sunucuları da atalım istersen çöpe.
  • o kaçıriyri
    bu kaçırıyri

sanki saraydan kız kaçırıyri

çıksında orginalleştimesinin yoluna bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.