Bildirim
AMD------PENTIUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd athlon 64 al. -
aynı sorun bendede var, bende bilgisayar toplatıyorum, adama 3000 işlemci koy dedim direk AMD yazdı. AMD mi daha iyi İNTEL mi? -
amd 2800 dediğin 2.8 ghz değil.o modeli işlemcinin.bütçen ne kadar? -
Bana sorarsan AMD al.
Ben şahsen bu saatten sonra AMD dururken Pentium işlemci kullanmam.
Fİyat & Performans ::AMD -
alıp satacaksan intel al. -
2800 dediği sempronsa alma, 3000 dediği 478 pinse nu da alma -
7 saattir cpu full yukte 39 derece geçmedi athlon al -
amd tabiki -
Kesinlikle ATHLON ;) bence de AMD almalısın ben pentium 3000 kullandım iğrenc...zaten performansda AMD liderdir!!
HIZ HİÇ BİRŞEY PERFORMANS HERŞEY -
İntel diyorum ben... -
bence AMD al derim... -
o avatarla başka ne denir ki zaten -
bir sürü AMD +2800 modeli var athlon mu?, sempron mu?... Ama eğer P4 3000 diye bahsettiğin LGA ise en iyisi olur. -
athlon 2800 se al dostum şahsen ben evde amd tukkanda intel kullanan bi kişi olarak sana amd yi tavsiye ederim.. Ben kendimce amd nin intelden iyi olduğuna karar verdim.. -
Katılıyorum p4 3000 lga ise sempron ve athlondan daha iyi performans verir.
quote:
Orjinalden alıntı: EMRE babacan
bir sürü AMD +2800 modeli var athlon mu?, sempron mu?... Ama eğer P4 3000 diye bahsettiğin LGA ise en iyisi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 15 Nisan 2006; 17:12:34 > -
Forumda arama yapın lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X