Asus m2a-vm anakartım var bunun üzerine amd phenom ii 940 am2 işlemci eklemek istiyorum acaba bir uyum problemi yaşar mıyım? sistemim asus m2a vm anakart 750 watt ps 300 gb hd 2 gb ram(2 gb daha alacağım) onboard ekran kartı(hd 4770 düşünüyorum..)
burda hakkında birşeyler denmiş ama pek çıkaramadım galiba bios işlemciyi pek algılayamıyor unknown cpu diyormuş ama çözümleri var galiba(bios update olabilir)
Asus M2A-VM Phenom II serisi herhangi bir işlemciye destek vermiyor. Verdiğiniz linkten CPU Support kısmına baktığınızda zaten siz de göreceksiniz desteklediği işlemcileri...
Yeni çıkan Biosu update yap asus update aracı ile 5001 numarılı beta version am3 destek getiriyo
Sanırım çalışşsa da pek performanslı olmaz. Bendeki M3A serisi 95 watt support yazıyordu. Ve Up to 5200 MT/s; HyperTransport™ 3.0 uyumluluğu var. 95 watta fit olan 925 ile 940 vardı. 925 aldım çalışıyor. Üst versiyonları 125 Watt istediğnden almadım tabii. Senin kartta HyperTransport™ 3.0 ve 5200 MT/s desteği yok. Çalışşsa da performans alamazsın. Oradaki CPU uyumluluğuna da kanmayın iyi güncellenmiyor. Benim kartınkinde phenom II bile yazmıyor.
Asus M2A VM-Phenom 2 925-HighPower 480W-3Gb DDR2-Aerocool M40-MSI NX 8800GT Tek Slot Son derece stabil calısıyor.Gonul rahatlıgıyla alıp takabilirsin.