İşlemc. :AMD phenom II X4 810(3 yıl garanti) Bellek :2 GB DDR2 800MHzKIT(2X1GB)VITESTA(4,4,4,12) A-DATA(ömür boyu) birde HDD: 750 SAMSUNG 7200 SATA2 32MB (3 yıl garanti)
Şimdi baktım da GIGABYTE M720-US3 daha iyi duruyor, fiyatına göre diğerlerinden daha uygun. Hem dahili ekran kartı da var.Almaman için bir sebep yok sanırsam
Aman hocam , dahili ekran kartı yok bu modelde.. Dvi kablosu elinde kalır valla
quote:
Orijinalden alıntı: alpaslanbek
Aman hocam , dahili ekran kartı yok bu modelde.. Dvi kablosu elinde kalır valla
Aslanbek kardeşim teşekkürler uyarı için.Önerilen kartları inceliyorum.Özellikle kartlar hakkındaki yorumları ve DH forumunda yeteri kadar tecrübe sahibi arkadışımz var.Hepsine çok teşekkürler. katkılar için, araştırıken epey bilgi edindik.En güzeli de bu olsa gerek.Şiparişimi veremedim kredi kartı hesap kesim tarihi bu ayın 9 olduğu için beklemedeyim.Ayın 10 nun da nasip olursa bismillah deyip halleceğiz Bir taraftan da beklememin başka sebebi de alcağım yerde sanki yeni gelecek ürünler var gibi.Belki yeni ürünlerin fiyatlarında düşmeler olur gibi geliyor,ama şuana kadar bunu sitelerde hissetmedim. Ana karttaki hedefim fiyatı makul bir 790gx serisi ama pazaetesiye kadar düşmeyecek gibi 2 seçeneğim kadı ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066Mhz DDR2 HDMI AM2+ ve GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H 780G DDR2 HDMI HD3200 AMD AM2+ AM3 16x Forumlarda ECS de bazı problemlerin olduğu bios güncellemesiyle çoğunun giderilği yazıyor.Yine gigabytında problemlerin olduğu belirtiliyor. Herhangi bir değişiklik olmazda gigabyten 36 ay garantisi var bu nedenle enerjiyide verimli kullanması cazip kılıyor. Dikkati çeken kimse ECS ve diğerlerinin kullandığı gf8200 serisinden bahsetmiyor.acaba bunlar uyumsuz mu?
bellek olarak da 800 mhz ile 1066 arasında 3dolar fark vardı .ileriyi düşünerek 1066 oldu. A -data nın 2*1 1066 mhz vitesta CL5 http://www.sanalmarketim.com/urun/a158fad145d6a3e9c4ba046a106dbdb5/A-DATA-2-GB-DDR2-1066MHzKIT(2X1GB)VITESTA-CL5--A-DATA Bana maliyeti toplam olarak 480 tl civarında oldu. Ekran kartını şimdilik tümleşikten idare edceğiz Sorun olabilecek olan kasa. Şu an kullandığım 300 wattlık codegen bir kasa ya monte edeceğim acaba belli bir süre yeni kasa olmadan idare edebilirmiyim.Tek sıkıntım bu . DH üyelerine tekrar çok teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme